دنیای‌اقتصاد- بازار موبایل‌های هوشمند هر روز داغ‌تر و پر رونق‌تر می‌شود. این پدیده جذاب که حالا دیگر نه تنها نظر علاقه‌مندان تکنولوژی بلکه نظر کاربران عادی را هم به خودش جلب کرده است، بازاری پر سود را ایجاد کرده است که در آن شرکت‌های تولید کننده به دنبال طراحی و تولید محصولاتی جدید با قابلیت‌ها و ویژگی‌های متفاوت و منحصر به فرد هستند تا بتوانند نظر خریداران را جلب کرده و در نهایت سهم و سود بیشتری از این بازار را در اختیار بگیرند.

همین شرایط کار انتخاب و خرید را برای بسیاری از کاربران مشکل کرده است. در این میان کارشناسان و رسانه‌های تخصصی با بررسی و نقد محصولات کمک بزرگی به خریداران می‌کنند. درهمین راستا مجله معتبر و آنلاین Stuff که در زمینه تکنولوژی و بررسی گجت‌های جدید فعالیت می‌کند، به تازگی فهرستی را به انتخاب کارشناسانش از ده موبایل هوشمند برتر بازار جهانی انتخاب و معرفی کرده است. در این فهرست مدل Xperia Z از سونی عنوان بهترین را گرفته است و به این ترتیب بالاتر از رقبای جنجالی و بزرگی مانند آی‌فون ۵ اپل و Galaxy S۳ سامسونگ هم قرار گرفته است. کارشناسان این مجله درباره این انتخاب گفته‌اند: «این گوشی همراه با یک نمایشگر با کیفیت و خیره کننده، دنیایی از قدرت و قابلیت را با خودش دارد.» با این اوصاف برترین موبایل‌های هوشمند بازار به ترتیب انتخاب این کارشناسان عبارتند از:

Xperia Z از Sony: این گوشی که در ماه ژانویه سال جدید میلادی به صورت رسمی به بازار معرفی شده، هنوز به صورت رسمی روانه بازار نشده است.

این گوشی با سیم‌کارت‌های میکرو سازگاری داشته و از شبکه‌های 3G و 4G هم پشتیبانی می‌کند. این گوشی با ضخامت بدنه 9/7 میلیمتری، وزنی برابر 146 گرم دارد و بدنه‌ای ضدآب تا عمق بیش از یک متر را دارد. نمایشگر بزرگ 5 اینچی این گوشی وضوحfull HD داشته و امکان دریافت پنج نقطه لمسی به صورت همزمان را دارد. این نمایشگر ضدخش و ضربه بوده و موتور BRAVIA Engine 2 سونی بهره می‌برد. این گوشی مبتنی بر نسخه چهارم سیستم‌عامل آندروید بوده و از پردازنده چهار هسته‌ای Qualcomm با سرعت 5/1 گیگاهرتزی بهره می‌برد. این گوشی دارای رم دو گیگابایتی بوده و امکان ارتقای حافظه از طریق کارت‌های حافظه را هم دارد. امکانات ارتباطی این گوشی شامل بلوتوث، Wi-Fi، NFC و GPRS بوده و از دوربین با کیفیت 1/13 مگاپیکسلی با ویژگی‌هایی مانند فلاش LED و اتوفوکوس بهره می‌برد. این دوربین امکان فیلمبرداری با وضوح 1080 پیکسل را هم دارد. دوربین دوم این گوشی وضوح 2/2 مگاپیکسل دارد. این گوشی در رنگ‌های مشکی، سفید و بنفش تولید شده است و باتری آن در هر بار شارژ کامل کارکرد حدود 12 ساعتی دارد.


مدل Galaxy S۳ از Samsung: این گوشی که در ماه مه سال میلادی گذشته معرفی و عرضه شده است حسابی در بازار گرد و خاک به پا کرد و توانست فروش خوبی را هم نصیب شرکت تولیدکننده‌اش بکند. این گوشی باریک ضخامتی برابر ۶/۸ میلیمتر داشته و وزن آن به ۱۳۳ گرم می‌رسد.

این گوشی امکان پشتیبانی از شبکه‌های 3G و 4G را هم داشته و نمایشگر 8/4 اینچی آن از نوع AMOLED است که تصاویر را با وضوح 720 در 1280 پیکسل برای کاربرانش به نمایش می‌گذارد. این نمایشگر از نوع گوریلا گلاس بوده و امکان دریافت چند نقطه لمسی به صورت همزمان را دارد. این گوشی هم مبتنی بر سیستم‌عامل نسخه 4 آندروید بوده و از پردازنده چهار هسته‌ای Exynos بهره می‌برد. این گوشی هم دارای امکانات ارتباطی مشابه Xperia Z سونی بوده و از دوربین 8 مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری HD بهره می‌برد. دوربین دوم این گوشی هم وضوح 9/1 مگاپیکسلی دارد. باتری این گوشی در هر بار شارژ کامل امکان مکالمه تا بیش از 15 ساعت را دارد. این گوشی امکان دسترسی به سرویس ذخیره ابری دراپ باکس با فضای 50 گیگابایتی را داشته و در رنگ‌های آبی، سفید، قهوه‌ای، قرمز، مشکی و خاکستری تولید شده است.


Nexus ۴ از Google: این گوشی که در آخرین روزهای ماه اکتبر گذشته به بازار معرفی شد، مبتنی بر نسخه چهارم سیستم‌عامل آندروید بوده و وزنی برابر ۱۳۹ گرم دارد. ضخامت بدنه این گوشی برابر ۱/۹ میلیمتر است و نمایشگر ۷/۴ اینچی آن تصاویر را با وضوح ۷۶۸ در ۱۲۸۰ پیکسل نمایش می‌دهد. این نمایشگر از نوع IPS و ضد خش بوده و امکان دریافت چند نقطه لمسی را هم دارد.

پردازنده این گوشی از نوع چهار هسته‌ای Qualcomm بوده و ظرفیت حافظه داخلی آن به 8 گیگابایت می‌رسد. این گوشی هم از شبکه‌های نسل سوم و چهارم پشتیبانی می‌کند و از دوربین 8 مگاپیکسلی با امکانات کاربردی عکاسی بهره می‌برد. دوربین دوم این گوشی هم وضوح 3/1 مگاپیکسلی دارد. باتری این گوشی در هر بار شارژ کامل امکان مکالمه تا 15 ساعت و نیم را به کاربرانش می‌دهد.


iPhone ۵ از Apple: جدیدترین شاهکار شرکت اپل که در ماه سپتامبر گذشته معرفی و عرضه شد. این گوشی با وزن ۱۱۲ گرمی و ضخامت بدنه ۶/۷ میلیمتری طراحی بسیار باریک و زیبایی دارد و به این دلیل از مدل‌های قبلی خودش متمایز می‌شود. این گوشی مبتنی بر نسخه ششم سیستم‌عامل iOS بوده و از پردازنده دو هسته‌ای A۶ اپل بهره می‌برد. نمایشگر ۴ اینچی این گوشی از نوع IPS بوده و تصاویر را با وضوح ۶۴۰ در ۱۱۳۶ پیکسل برای کاربرانش به نمایش می‌گذارد. این گوشی مانند مدل‌های قبلی خودش امکانات ارتباطی پیشرفته‌ای داشته و از شبکه‌های نسل سوم و چهارم هم پشتیبانی می‌کند. دوربین این گوشی وضوح ۸ مگاپیکسلی داشته و امکان فیلمبرداری HD را هم به کاربرانش می‌دهد.

دوربین دوم آی‌فون 5 وضوح 2/1 مگاپیکسلی دارد. باتری این گوشی در هر بار شارژ کامل امکان کارکرد 8 ساعته دارد.


مدل One X+ از HTC: این گوشی آندرویدی از آخرین نسخه این سیستم‌عامل بهره می‌برد و در اکتبر گذشته معرفی شده است.

ضخامت بدنه این گوشی برابر 9/8 میلیمتر بوده و وزن آن به 135 گرم می‌رسد. این گوشی از پردازنده قدرتمند چهار هسته‌ای Tegra 3 شرکت Nvidia بهره می‌برد. نمایشگر 7/4 اینچی این گوشی تصاویر را با وضوح HD نمایش می‌دهد و از نوع مولتی تاچ است. دوربین این گوشی هم وضوح 8 مگاپیکسلی داشته و امکان فیلمبرداری HD را دارد. دوربین دوم آن هم وضوح 6/1 مگاپیکسلی دارد.


مدل Galaxy Note II از Samsung: این گوشی در آگوست گذشته به صورت رسمی معرفی شده است و از شبکه‌های نسل سوم و چهارم پشتیبانی می‌کند.

این گوشی ضخامت بدنه 4/9 میلیمتری داشته و وزن آن به 183 گرم می‌رسد. این گوشی از نمایشگر بزرگ و منحصر‌به‌فرد 5/5 اینچی بهره می‌برد که تصاویر را با وضوح 720 در 1280 پیکسل نمایش می‌دهد. این نمایشگر از نوع گوریلا گلاس و AMOLED بوده و پشتیبانی کامل از قلم دیجیتال را دارد. این گوشی مبتنی بر نسخه چهارم سیستم عامل آندروید بوده و از پردازنده چهار هسته‌ای Exynos بهره می‌برد. امکانات ارتباطی این گوشی شامل GPRS، Edge، Wi-Fi، بلوتوث و NFC است. دوربین 8 مگاپیکسلی این گوشی امکانات مختلفی داشته و قابلیت فیلمبرداری HD را هم به کاربرانش می‌دهد. وضوح دوربین دوم آن هم برابر 9/1 مگاپیکسل است. باتری این گوشی در هر بار شارژ کارکرد 18 ساعت مکالمه را دارد. این گوشی در رنگ‌های متنوعی مانند خاکستری، سفید، قهوه‌ای، قرمز و صورتی تولید شده است.


Lumia ۹۲۰ از Nokia: این گوشی در سپتامبر گذشته معرفی شد و از شبکه‌های نسل سوم و چهارم پشتیبانی می‌کند. این گوشی که به عقیده بسیاری بهترین موبایل هوشمند نوکیا بوده است، بدنه‌ای با ضخامت ۷/۱۰ میلیمتر دارد و وزن آن به ۱۸۵ گرم می‌رسد.

این گوشی مبتنی بر سیستم عامل ویندوز فون 8 بوده و از پردازنده دو هسته‌ای Qualcomm بهره می‌برد. نمایشگر 5/4 اینچی این گوشی از نوع IPS و گوریلا گلاس بوده و تصاویر را با وضوح HD نمایش می‌دهد. این گوشی امکانات ارتباطی پیشرفته رایج را داشته و دارای دوربین 8 مگاپیکسل است که امکان فیلمبرداری با وضوح 1080 پیکسل را می‌دهد. دوربین دوم این گوشی هم وضوح 3/1 مگاپیکسلی دارد. ظرفیت رم این محصول یک گیگابایت است و باتری آن در هر بار شارژ کارکرد بیش از 11 ساعت دارد. این گوشی در رنگ‌های مشکی، خاکستری، قرمز، زرد و سفید طراحی و تولید شده است.


مدل RAZR i از Motorola: این گوشی در ماه اکتبر گذشته معرفی شد و مبتنی بر نسخه چهارم سیستم عامل آندروید است. این گوشی ۱۲۶ گرمی ضخامت ۳/۸ میلیمتری دارد. این گوشی دارای پردازنده Atom شرکت Intel بوده و بدنه‌ای کاملا ضد آب و مقاوم دارد.

نمایشگر 3/4 اینچی این گوشی وضوح 540 در 960 پیکسلی دارد و از نوع AMOLED تمام لمسی و ضدخش است. دوربین این گوشی وضوح 8 مگاپیکسلی داشته و دوربین دوم آن وضوح 3/0 مگاپیکسلی دارد. این دوربین امکان فیلمبرداری HD را هم دارد.


مدل ۸X از HTC: این گوشی ۱۳۰ گرمی در سپتامبر گذشته معرفی شده و امکان پشتیبانی از شبکه‌های نسل سوم و چهارم را دارد. این گوشی مبتنی بر سیستم‌عامل ویندوز فون ۸ بوده و از پردازنده دو هسته‌ای Qualcomm بهره می‌برد. نمایشگر ۳/۴ اینچی این گوشی تصاویر را با وضوح HD نمایش می‌دهد و از نوع گوریلا گلاس است. دوربین این گوشی ۸ مگاپیکسلی بوده و امکان فیلمبردای HD را هم داشته و وضوح دوربین دوم آن هم ۱/۲ مگاپیکسل است.


مدل Optimus ۴X HD P۸۸۰ از LG: این گوشی در فوریه ۲۰۱۲ به بازار معرفی شده است و وزن آن به ۱۳۳ گرم می‌رسد. این گوشی مبتنی بر نسخه چهارم سیستم‌عامل آندروید بوده و پردازنده آن از نوع چهار هسته‌ای Tegra ۳ شرکت Nvidia است. نمایشگر ۷/۴ اینچی این دوربین از نوع IPS گوریلا گلاس بوده و وضوح HD دارد. این گوشی امکانات ارتباط پیشرفته و به روزی داشته و از دوربین ۸ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری HD بهره می‌برد. دوربین دوم این گوشی وضوح ۳/۱ مگاپیکسلی دارد. این گوشی که در دو رنگ مشکی و سفید طراحی شده است، در هر بار شارژ امکان کارکرد ۱۰ ساعتی دارد.

0

10 گوشی برتر هوشمند