‌ این گوشی ۱۱۰ گرمی در ابعاد ۱۱۳ در ۴/۵۹ در ۹/۹ میلیمتری تولید و روانه بازار شده است. سونی Xperia miro مانند سایر گوشی‌های سری NXT طراحی مستطیل شکل دارد که نماد این مدل‌ها است. حسگر Proximity و LED وضعیت بالای صفحه نمایش وجود دارد و در حاشیه اطراف صفحه پنهان شده است.

دوربین ثانویه VGA نیز در طرف چپ خروجی صدا مشاهده می‌شود و طبق معمول سه کنترل لمسی خازنی زیر صفحه نمایش قرار دارد که شامل کلیدهای Home، Back و منو است.

این کلیدها دارای فواصل کافی و قابلیت ویبره است که با ضربه زدن و نگه داشتن انگشت روی کلید Home، نرم‌افزار Task Switcher اجرا می‌شود. لنز دوربین پنج مگاپیکسلی و فلاش LED در قاب پشت سونی Xperia miro مشاهده می‌شود؛ بلندگو زیر لوگوی Xperia قرار دارد.

درب باتری دو طرف گوشی را نیز دربر می‌گیرد و از استحکام کافی برخوردار است و می‌توان گفت که بین دو نیمه گوشی نیز فاصله‌ای وجود ندارد. در دست گرفتن گوشی سبک و جمع و جور سونی Xperia miro و کار کردن با آن لذت بخش است.

سطح لاستیکی و انحنای موجود در قاب پشت نیز موجب سهولت کار با گوشی می‌شود. Xperia miro به اندازه کافی مقاوم است.

اندازه وضوح صفحه نمایش Xperia miro مانند Xperia go است؛ چرا که این گوشی دارای یک صفحه نمایش ۳/۵ اینچ HVGA با نور زمینه LED است.

صفحه نمایش‌های WVGA گهگاه در این رده قیمت موجود است و کیفیت تصویر صفحه نمایش در حد مطلوب است.

میزان کنتراست و شدت رنگ‌ها نیز رضایت بخش است و از طرفی فونت در Widgets و برچسب آیکن‌ها خوانایی لازم را ندارد.

از آنجایی که موتور Bravia وجود ندارد، نمی‌توانید از ارتقای نرم‌افزاری تصویر که سونی در سایر گوشی‌ها ارائه داده است بهره‌مند شوید. سونی Xperia miro نیز مانند سایر گوشی‌های هوشمند Xperia دارای آندروید ۰/۴ است و با پوسته شخصی سونی که از زمان عرضه Gingerbread در گوشی‌ها وجود دارد، پوشیده شده است. Xperia miro علاوه بر Widgets استاندارد یک سری Widgets اختصاصی سونی نیز دارد که شامل Timescape Widget (یک نرم‌افزار اختصاصی نیز برای آن وجود دارد) و یک Widget مانند Mediascape برای عکس و ویدئو است.

Widgets پخش موسیقی که در سری گوشی‌های قدیمی Xperia در صفحه قفل وجود نداشت در این گوشی وجود دارد و امکان کنترل پخش موسیقی بدون باز کردن قفل گوشی را فراهم می‌کند.