کاهش مزاحمت‌های تلفن ثابت

تعداد مزاحمت‌های تلفنی کشف شده در شش ماه نخست سال جاری از خطوط ثابت استان تهران ۳۴۲ مورد گزارش شده که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش یافته است. مجید علیمردانی، مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی و پاسخگویی به شکایات مخابرات استان تهران در گفت وگو با موبنا با بیان اینکه افراد با نیت‌های مختلف ازطریق تلفن اقدام به مزاحمت تلفنی می‌کنند، توصیه کرد که مشترکان مستقیما اقدام به کشف مزاحمت تلفنی نکنند و با آنها بحث، مشاجره و گفت‌وگو نکنند. وی افزود: مشترکان باید توجه داشته باشند که تحت هیچ شرایطی با شماره مزاحم تلفنی که روی گوشی حک شده تماس نگیرند و در اسرع وقت درخواست کشف مزاحمت خود را به شرکت مخابرات اعلام کنند.

وی با بیان اینکه مخابرات مطابق با آیین نامه شرکت مخابرات ایران با مزاحمان تلفنی برخورد می کنند، ادامه داد: خطوط تلفن ثابت مشترکی که برای بار نخست اقدام به مزاحمت تلفنی کرده به مدت یک هفته قطع خواهد شد.

به گفته علیمردانی برای بار دوم پس از کشف، ارتباط تلفنی مشترک مزاحم به مدت سه ماه همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم سپردن تعهد از سوی مشترک و پرداخت هزینه‌های مربوط خواهد بود و برای بار سوم شرکت ارتباط تلفنی وی را به طور دائم قطع و اقدام به جمع‌آوری منصوبات تلفن کرده و ودیعه مربوط به مشترک را پس از تسویه حساب مسترد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه تعداد مزاحمان تلفنی کشف شده در شش ماه نخست سال جاری ۳۴۲ مورد گزارش شده که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش یافته است، افزود: تعداد مزاحمان تلفنی کشف شده در سال گذشته۷۵۱ مورد بوده است. بر اساس این گزارش صاحب امتیاز هر خط تلفن، از نظر قانون مسوول سوءاستفاده‌های احتمالی از تلفن است، بنابراین توصیه جدی شرکت مخابرات استان تهران به همه مشترکان محترم تلفن ثابت، این است که به افراد ناآشنا و غیرمعتمد اجازه بهره برداری از تلفن خود را ندهند و علاوه بر این به اعضای خانواده و به ویژه کودکان و نوجوانان، شیوه استفاده درست از این امکان ارتباطی را آموزش دهند.