موبایل ایرانی
بازار تلفن همراه در اختیار قاچاقچیان
کارشناسان بازار تلفن همراه معتقدند که بخش قابل توجهی از قاچاق گوشی تلفن همراه از طریق عرضهکنندگان غیرقانونی تامین میشود. مهرداد رحیمیزاده در این باره به موبنا گفت: با توجه به اینکه ۹۰درصد گوشیهای موجود در بازار از طریق قاچاق تامین میشود، میتوان گفت عنان بازار در اختیار قاچاقچیان قرار دارد. وی افزود: با شرایط فعلی گوشیهای موجود در بازار به دلیل تعرفه ۲۵درصدی واردات از مبادی غیرقانونی وارد میشوند و تا زمانی که این تعرفه کاهش نیابد، همچنان شاهد عرضه گوشیهای غیر قانونی خواهیم بود.رحیمیزاده تصریح کرد: کاهش عرضه گوشیهای گارانتی دار توسط شرکتهای واردکننده قانونی باعث شده تا عنان بازار در اختیار قاچاقچیان این کالای ارتباطی قرار گیرد.وی ادامه داد: تعرفه ۲۵درصدی واردات گوشی به علاوه سهدرصد مالیات بر ارزش افزوده باعث شده تا شرکتهای قانونی حضور کمرنگی در سطح بازار تلفن همراه کشور داشته باشند.این کارشناس معتقد است: به دلیل اختلاف قیمت گوشیهای گارانتی دار و بدون گارانتی، اکثر مشتریان تمایل به خرید گوشیهایی دارند که فاقد گارانتی اصلی است.حضور کمرنگ نهادهای مرتبط با مبارزه با قاچاق گوشی در بازار تلفن همراه باعث میشود تا فعالیت قاچاقچیان گوشی تلفن همراه همچنان رو به گسترش باشد؛ به این ترتیب نبود اتحادیه یا صنف مختص تلفن همراه برای نظارت و ساماندهی بازار و عدم کنترل انبارهایی که مملو از گوشیهای قاچاق هستند، ازجمله دلایلی است که باعث شده بازار گوشی تلفن همراه همچنان آشفته باشد. کارشناسان طی سالهای گذشته نسبت به حضور بیشتر قاچاقچیان در این بازار هشدار داده بودند.
مازندرانیها از خدمات GPRS و MMS برخوردار شدند
شرکت مخابرات استان مازندران اعلام کرد: با توسعه شبکه همراه اول مشترکان مازندرانی از خدمات ارزش افزوده MMS و GPRSبرخوردار شدند.
در راستای افزایش پوشش تلفن همراه در مراکز شهری، روستایی، جادهها، مناطق کوهستانی و صعبالعبور ۹۲۰ سایت BTS نصب شده است. گفتنی است، پیش از این نیز رییس جمهور از این استان به عنوان اولین استانی که مخابرات روستایی خود را کامل کرده است، تقدیر به عمل آورده بود.
ارسال نظر