در یک نشست مطبوعاتی عنوان شد
همکاران سیستم ۷۰درصد سود خالص خود را روی تحقیق و توسعه سرمایهگذاری میکند
گروه شرکتهای همکاران سیستم طی یک جلسه مطبوعاتی تازهترین دستاوردها و تلاشهای خود را در زمینه تحقیق و توسعه در صنعت نرمافزار تشریح کرد.
به گفته شهریار رحیمی، مدیرعامل گروه همکاران سیستم، تحقیق و توسعه به مثابه خون جاری در رگهای یک شرکت نرمافزاری محسوب میشود و تحقیقات جدید نیز نشاندهنده تخصیص ۵ تا ۲۰درصد درآمد شرکتها در این بخش است.
به گفته آقای رحیمی، سرمایهگذاری روی تحقیق و توسعه ضمن ایجاد زیرساختهای ارتباطی، منابع انسانی و مدیریتی قدرتمند به نتایجی چون، ایجاد ارزش افزوده برای مشتریان منجر میشود.
مدیرعامل گروه همکاران سیستم با اشاره به سرمایهگذاریهای جدید این شرکت روی تحقیق و توسعه، تخصیص فضای کار اختصاصی و متفاوت و جذب یکصد جوان نخبه و متخصص را بخشی از این سرمایهگذاری عنوان کرد. آقای رحیمی افزود: همکاران سیستم همواره ۷۰درصد از سود قابل تقسیم سالانه خود را روی تحقیق و توسعه سرمایهگذاری میکند و این نشاندهنده اهمیت این بخش در برنامههای توسعه این شرکت است.
به گفته آقای رحیمی، این شرکت انتظار دارد واحد تحقیق و توسعه در سال آینده به نتایجی چون تولید نرمافزارهای فرآیند محور روی پلتفرم Net.، عرضه راهکار CRM متکی بر تکنولوژیهای جاوا و اوراکل و ارائه راهکار پیشرفته برای پخش و فروش کالا بر اساس تکنولوژی جاوا و اوراکل دست یابد.
در ادامه جلسه مطبوعاتی ، جلسه پرسش و پاسخ با حضور اعضای هیاتمدیره برگزار شد. محمود نظاری رییس هیاتمدیره گروه در پاسخ به پرسشی درباره زمان مناسب سرمایهگذاری روی تحقیق و توسعه با توجه به بحرانهای اقتصادی گفت: تجربه بحرانهای بزرگ نشان میدهد که بهرغم اینکه بسیاری از شرکتهای فعال بعد از بحرانها از بین میروند؛ اما عده بسیار کمی، قویتر از این بحرانها بیرون میآیند.
به گفته آقای نظاری، توصیههای شرکتهای تحقیقاتی در دوران رکود تاکید روی آموزش، حفظ نیروهای نخبه و توسعه سرمایه گذاری روی تحقیق و توسعه است. به گفته آقای نظاری، بهرغم شرایط سخت بازار، همکاران سیستم بودجه لازم برای تحقیق و توسعه را در اختیار دارد و حدود صد نفر از نیروهای نخبه را در ساختمان مرکز تحقیقات خود جای داده است.
به گفته رییس هیاتمدیره گروه شرکتهای همکاران سیستم، اوایل سال آینده چندین محصول کارساز همکاران سیستم برای شرایط سخت به بازار عرضه خواهد شد. وی سیستمهای داشبورد را از که ابزار مهمی برای انجام تصمیمگیریهای مدیران است، از جمله این محصولات اعلام کرد.
در ادامه جلسه، فرید فولادی معاون مدیریت محصول گروه در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا همکاران سیستم صرفا میخواهد نرمافزاری بماند یا مسیر جدیدی را در پیش بگیرد، گفت: برخی محصولات جدید همکاران سیستم دیگر را میتوان نوعی تغییر رویکرد دانست.
ارسال نظر