موبایل ایرانی - رییس سازمان تنظیم مقررات خبر داد
سهم جذب مشترک اپراتور اول و پیمانکارش تنها ۳۸میلیون مشترک است
شرکت مخابرات ایران برای افزایش سقف مشترکان خود بیش از تعداد پیش بینی در پروانه خود هنوز درخواستی به سازمان تنظیم مقررات ارائه نداده است.
به گزارش فارس، در پروانه صادره برای شرکت مخابرات ایران سقف ۳۸میلیون مشترک برای شرکت مخابرات ایران تعیین شده است که سهم پیمانکار مخابرات ایران و اپراتور اول در آن تفکیک نشده است. در پروانه صادره از سوی سازمان تنظیم مقررات برای شرکت مخابرات ایران جذب حداکثر ۳۸میلیون مشترک تا سال ۱۳۹۵ دیده شده است.
محمود خسروی رییس سازمان تنظیم مقررات در همین رابطه به فارس گفت: سقف ۳۸میلیون مشترک، برای مخابرات ایران است و این شرکت برای افزایش سقف مشترکان خود از سازمان تنظیم مقررات باید مجوز لازم را اخذ کند.
وی ادامه داد: مخابرات ایران هنوز درخواستی برای افزایش تعداد مشترکان خود خارج از پروانه به ما ارائه نداده است. خسروی در پاسخ به عدم تفکیک سهم اپراتور اول و تالیا در سقف جذب مشترک در پروانه مخابرات ایران توضیح خود را به آینده موکول کرد. در پروانه مخابرات ایران و جذب مشترک سهم اپراتور اول و پیمانکار مخابرات ایران «تالیا» تفکیک نشده است.
شرکت مخابرات ایران در سال ۸۴ طی قراردادی بی او تی با شرکت تعاونی اسلامی رفسنجان مجوز واگذاری ۴+۲میلیون سیم کارت اعتباری طی پروژهای بهعنوان تالیا در راستای خصوصی سازی و اجرای اصل ۴۴ واگذار کرده است.
به گزارش گروه دیجیتال، در حالی که هم اکنون اپراتور دوم در کشور مشغول فعالیت بوده و انتظار میرود از نیمه دوم سال آینده نیز اپراتور سوم واگذاریهای سیم کارت خود را آغاز کند، اما اپراتور دولتی همراه اول سعی دارد با بکارگیری ترفندهای تبلیغاتی و اهرمهای دولتی تحت اختیار خود سهم خود را در این بازار به بالاترین حد ممکن برساند. در حالی که بر اساس پروانه صادره برای مخابرات ایران سقف جذب مشترک برای همراه اول و پیمانکارش، یعنی تالیا تنها ۳۸میلیون کاربر اعلام شده است، اما مدیرعامل همراه اول چندی پیش در جشن جذب ۳۰میلیون مشترکی اپراتور خود عنوان داشت تا سال آینده ۳۸میلیون مشترک خواهیم داشت. این درحالی است که تالیا به عنوان پیمانکار مخابرات ایران هم اکنون بالغ بر یکمیلیون مشترک داشته و بر اساس قرارداد منعقد شده این پیمانکار میتواند تعداد مشترکانش را به دو و بعد از آن به ۶میلیون مشترک افزایش دهد. بر اساس پروانه صادر شده همراه اول تنها مجوز جذب ۴میلیون مشترک دیگر را دارد و با توجه به پروانههای صادر شده برای اپراتور دوم و سوم و نیز قانون حمایت دو ساله از این دو اپراتور، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اجازه صدور پروانه جدیدی به منظورجذب مشترک بیشتر برای این اپراتور را ندارد.
از سوی دیگر، بر اساس شواهد موجود ۳۰میلیون مشترک همراه اول این روزها به دنبال واگذاری بیش از حد این اپراتور از کیفیت قابل توجهی در مکالمات و سرویسهای دریافتی خود برخوردار نیستند به طوری که به گفته مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا به حال توسعه کمی برای رفع نیاز بازار اولویت کاری این اپراتور بوده و قرار است از این به بعد بهبود کیفی خدمات هم در دستور کار قرار گیرد.
تمدید مهلت پرداخت صورتحساب همراه اولیها
بهمنظور ایجاد فرصت بیشتر برای مشترکان سیمکارتهای دائمی همراهاول، مهلت پرداخت صورتحساب دوره آذر و دی، از تاریخ ۳ اسفندماه به ۱۵ اسفندماه، تمدید شد. روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار با ارسال نمابری اعلام داشت بهمنظور رفاه مشترکان سیمکارتهای دائمی همراهاول، مهلت پرداخت صورتحساب دوره آذر و دی تمدید شد.
ارسال نظر