سرویس MMS یا پیام چندرسانه‌ای همراه اول که از روز پنجشنبه برای مشترکان سیم‌کارت‌های دایمی فعال شده، فعلا قابلیت ارسال تا سقف ۱۰۰ کیلوبایت پیام تصویری و صوتی را دارا است و ظاهرا بحث افزایش حجم آن به میزان‌ بیشتر در دست بررسی و انجام مطالعات لازم از سوی شرکت ارتباطات سیار ایران است.

سقف تعرفه برای ارسال هر پیام به صورت MMS مبلغ ۱۰۰‌تومان است یعنی مشترکان می‌توانند پیام‌های تصویری و صوتی خود را با حجم حداکثر ۱۰۰ کیلوبایت ارسال کنند؛ یعنی هر کیلوبایت برای مشترک یک‌تومان هزینه دارد. مشترکان دائمی سیم‌کارت‌های همراه اول برای استفاده و فعال‌سازی سرویس MMS (پیام چندرسانه‌ای) می‌توانند به دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه کنند که ‌البته باید خود مالک سیم‌کارت با در دست داشتن کارت ملی به دفاتر مراجعه کند تا بتواند این سرویس را راه‌اندازی و فعال کند. فعال‌سازی این سرویس برای مشترکان رایگان است و بعد از تکمیل تعهدنامه مربوطه و ارائه درخواست و تکمیل مراحل ثبت‌نام فعال خواهد ‌شد.

توزیع قبوض تلفن همراه و ثابت صحت و دقت بسیار کمی دارد

طبق نظرسنجی اینترنتی شرکت مخابرات اصفهان بیش از نیمی از نظردهندگان اعلام کرده‌‌اند که توزیع و ارسال قبوض تلفن همراه و ثابت صحت و دقت کافی را ندارد. به گزارش فارس، در نظر سنجی شرکت مخابرات اصفهان بیش از ۵۱‌درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی و در پاسخ به این پرسش که نحوه توزیع و ارسال قبوض تلفن ثابت و همراه شما ، تا چه اندازه از دقت و صحت لازم برخوردار بوده است؟ اعلام کرده‌اند که قبوض تلفن همراه و ثابت آنها بسیار کم از صحت و دقت برخوردار است. ۱۷‌درصد شرکت‌کنندگان صحت و دقت قبوض را متوسط و ۱۳‌درصد نیز بسیار کم ابراز کرده‌اند.

با ادغام مجامع صنفی یک اتحادیه واحد متولی موبایل خواهد شد

رییس شورای اصناف کشور گفت: اختلافات اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری و لوازم یدکی و اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی و ارتباطی با ادغام مجامع امور صنفی تهران برطرف خواهد شد.

قاسم نوده فراهانی، به مشکلات اخیر میان دو اتحادیه مرتبط با صنف گوشی تلفن همراه اشاره کرد و به موبنا گفت: بر اساس مصوبه هیات دولت در حال حاضر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مشغول بررسی لایحه ادغام مجامع امور صنفی کشور بوده و احتمالا تا سه ماه آینده این لایحه به تصویب می‌رسد. وی ادامه داد: با به تصویب رسیدن ادغام مجامع امور صنفی در تهران به کلی مشکل اتحادیه گوشی تلفن همراه برطرف خواهد شد و دیگر شاهد هیچگونه تداخل صنفی در هیچ یک از اتحادیه‌های کشور نخواهیم بود. رییس شورای اصناف کشور اظهار داشت: اینکه رییس اتحادیه دستگاه‌های صوتی و تصویری و لوازم یدکی در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها اعلام کرده پروانه‌های صادر شده از سوی اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی وجاهت قانونی ندارد‌، به کلی اشتباه بوده است. فراهانی افزود: ایشان حق اعلام چنین نظراتی ندارد زیرا بر اساس مصوبه‌های کمیسیون هیات عالی نظارت استان تهران وظایف هر دو اتحادیه به طور کامل شرح داده شده و اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی نیز در زمینه صدور پروانه کسب برای تعمیرات و ارائه خدمات پس از فروش موبایل مجوز قانونی دارد. رییس شورای اصناف کشور در زمینه ساماندهی واحد‌های صنفی بدون پروانه که در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند نیز گفت: ساماندهی اصناف به خصوص واحد‌های صنفی بدون پروانه از چندی پیش بر اساس مصوبه هیات دولت آغاز شده و قرار است برای واحدهایی که امکان دریافت پروانه کسب دائمی ندارند، مجوز کسب یکساله صادر شود.به گفته وی، در حال حاضر از تعداد سه میلیون واحد صنفی فعال در کشور وجود دارد و در میان مشاغل فعالان صنف موبایل بیشترین واحدهای بدون پروانه را تشکیل می‌دهند.