باز هم همانند چند ماه گذشته عوامل پشت پرده در جریان مزایده اپراتور سوم اقدام به انتشار آخرین اطلاعات از حاضران مزایده اپراتور سوم کردند و بازهم سازمان تنظیم مقررات و مجری این مزایده همانند گذشته از ارائه اطلاعات رسمی در این باره باز ماندند. بر اساس آخرین اطلاعات ارسالی همان اعضای پشت پرده به خبرگزاری‌های کشور پنج کنسرسیوم پاکت‌های خود را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تحویل دادند. کمیسیون مزایده بر اساس برنامه اعلام شده در روز ۲۳ آذرماه با حضور نمایندگان شرکت کننده، تشکیل و پاکت‌های «الف» و «ب» بازگشایی شد و محتویات پاکت‌های «ب» به کمیته فنی و بازرگانی مزایده تحویل شد تا نسبت به ارزیابی پیشنهاد‌های ارائه شده اقدام و پس از آن پاکت‌های «ج» (قیمت) واجدان شرایط بازگشایی و برنده مزایده اعلام خواهد شد. بر اساس گزارش ارائه شده توسط افراد غیررسمی درگیر در این مزایده متقاضیانی که در این مرحله پاکات خود را تحویل داده‌اند عبارتند از:

۱ -کنسرسیوم زین ایران شامل صندوق بازنشستگی صدا و سیما، صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت زین

۲ -کنسرسیوم عمران تل شامل شرکت مبین ایران و شرکت عمان تل

۳ -کنسرسیوم تامین اتصالات شامل شرکت تامین تله کام و شرکت اتصالات

۴ -کنسرسیوم فن‌آوری موج شامل شرکت فن‌آوری موج، سرمایه‌گذاری صبا و شرکت ایندوسل

۵ -کنسرسیوم آبی- ایراتل شامل شرکت پارس ایراتل، سرمایه‌گذاری ایرانیان و شرکت بهاراتیا.

عدم تبدیل ودایع به سهام، مغایر با اهداف خصوصی‌سازی است

به اعتقاد یک کارشناس مخابرات هرگونه اقدامی به غیر از به روز رسانی و تبدیل ودایع مشترکان مخابراتی به سهام، ضمن تضییع حقوق مشترکان، باعث تحقق نیافتن به اهداف خصوصی سازی می‌شود. حجت الله دستوری در گفت‌وگو با موبنا، با تاکید براینکه ودایع مشترکان مهم‌ترین منبع سرمایه‌گذاری در مخابرات کشور بوده و شبکه‌های مخابراتی امروز حاصل این سرمایه‌گذاری است، اظهار داشت: هنوز مشخص نیست مدیران شرکت مخابرات با چه اندیشه‌ای مردم را در چنین وضع نامشخص و سردرگمی قرار داده و هیچ اطلاع‌رسانی درستی در خصوص سرنوشت ودایع آنان انجام نمی‌دهند.

وی با تاکید بر این که عدم اطلاع اکثر مشترکان مخابراتی از حقوق قانونی خود، باعث شده مسوولان مخابراتی کشور از تبدیل ودایع به سهام منصرف شوند، یادآور شد: مسوولان با استدلال این که نرخ مکالمه در ایران نسبت به سایر کشورهای دنیا بسیار کمتر و ارزانتر است و نیز مشترکان از زمان پرداخت ودیعه تاکنون هزینه کمتری برای مکالمه پرداخته‌اند، تصمیمی برای تبدیل این ودایع به سهام ندارند. دستوری ادامه داد: این استدلال نادرستی است؛ چرا که تاکنون دولت نیز به عنوان یک طرف شراکت، سود قابل توجهی به دست آورده، برای مثال در سال گذشته سهم دریافتی دولت از این خدمات، حدود ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است؛ بنابراین تاکنون ارتباط دو طرفه منطقی وجود داشته به نحوی که مشترکان هزینه‌های کمتری نسبت به قیمت‌های جهانی پرداخته‌اند و از طرف دیگر دولت سود سهام و مالیات خود را برداشت کرده است.

پرداخت جرایم رانندگی از طریق پیام کوتاه

رانندگان می‌توانند جرایم تخلفات رانندگی خود را از طریق پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۵۱۵ پرداخت کنند. در حال حاضر جرایم تخلفات رانندگان به صورت آنلاین قابل پرداخت است. همچنین امکان پرداخت جرایم رانندگی از طریق ‌تلفن بانک، اینترنت یا خودپرداز بدون مراجعه حضوری به بانک وجود دارد.

برای پرداخت جرایم رانندگی از طریق تلفن بانک متقاضیان می‌توانند با شماره‌تلفن۲۷۸۴- ۰۲۱ تماس بگیرند و با وارد کردن شناسه پرداخت که در پرینت تخلفات درج می شود اقدام به پرداخت جرایم رانندگی کنند. پیش از این نیز اعلام خلافی خودرو از طریق پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۵۱۵۱ امکان پذیر بود. با اجرای این طرح، مالکان خودرو برای پیگیری و کسب اطلاع از خلافی خودروی خود می‌‏توانند با ارسال شماره ۱۷ رقمی کارت خودرو (ترکیبی از حروف و اعداد که با IR شروع شده و به صورت عمودی در پشت کارت خودرو نوشته شده است) به شماره ۳۰۰۰۵۱۵۱ از میزان تخلفات مطلع شوند.

آغاز فعالیت سرویس اینترنت همراه اول در خراسان رضوی

همزمان با عید سعید قربان سرویس اینترنت بر روی تلفن همراه اول (GPRS) در خراسان رضوی فعال شده است. متقاضیان استفاده از سرویس فوق بدون مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی و تنها از طریق سایت شرکت ارتباطات سیار به نشانی www.mci.ir نسبت به تکمیل فرم مربوط و فعال سازی گوشی خود اقدامات لازم را به عمل آورند.