احتمال فعالیت اپراتورچهارم وجود دارد

وزیر ارتباطات با بیان اینکه احتمال فعالیت اپراتور چهارم تلفن همراه وجود دارد، خاطرنشان کرد: با فعالیت اپراتور سوم مشکلی برای اپراتور اول ایجاد نمی‌شود.

محمد سلیمانی در نخستین مجمع عمومی شرکت مخابرات ایران اظهار کرد: چنانچه شبکه تلفن همراه نیازمند حضور یک اپراتور جدید باشد تصمیمات لازم برای فعالیت اپراتور چهارم گرفته می‌شود. وی با اشاره به جمعیت جوان کشور ونیاز به استفاده از تلفن همراه گفت: باید ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور به بالای ۱۰۰‌درصد برسد، وی تصریح کرد: همراه اول هنوز وارد فضای رقابتی نشده در صورتی که اگر این رقابت شکل بگیرد زمان گذر و رسیدن به ۳۸‌میلیون در مدت کوتاهی انجام خواهد شد زیرا زیرساخت‌های این موضوع در کشور آماده بوده است.

اطلاعیه مهم اپراتور سوم تلفن همراه کشور

سازمان تنظیم مقررات روز گذشته پیرامون اخبار منتشر شده درباره اپراتور سوم اطلاعیه‌ای منتشر کرد. در این اطلاعیه آمده است: به این وسیله اعلام می‌شود، منبع رسمی و قانونی انتشار اخبار مزایده اپراتور سوم تلفن همراه کشور پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می‌باشد. بدیهی است که هر گونه تفسیر و تحلیل رسانه‌ها و ... نظر رسمی این سازمان نخواهد بود.

این در حالی است که تاکنون مراجع رسمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارائه اطلاعات بیشتر در این بخش خودداری کرده و در عوض برخی از اطلاعات ریز در این باره توسط یک گروع خاص برای رسانه‌ها ارسال می‌شد. در حالی که مجری برگزاری اپراتور سوم روز گذشته و در گفت‌وگو با سیتنا مشخص شدن تعداد شرکت‌های متقاضی برای حضور در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه را واگذار به ساعت ۱۴ روز گذشته کرده بود، اما توسط همان گروه فوق‌الذکر اخباری مبنی‌بر قطعیت حضور ۷ شرکت در این مزایده برای خبرگزاری‌ها ارسال شده بود.

مهدیون در گفت‌وگوی خود اعلام کرده بود که هنوز آماری از تعداد تحویل‌دهندگان مدارک جهت شرکت در مزایده اپراتور سوم در دست نبوده؛ چرا که این مدارک به سازمان تنظیم مقررات ارسال می‌شود و پس از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه که آخرین مهلت ارسال این مدارک است جهت دریافت آنها به سازمان می‌رویم. این که چطور مجری این مزایده آماری از تعداد شرکت‌ها نداشته و به جای آن یک گروه دیگر از قطعیت حضور ۷ شرکت در این مزایده خبر می‌دهد سوالی است که مسوولان و نهادهای نظارتی باید پاسخگو باشند.

۵/ ۴میلیارد ریال جزای نقدی عاملین قاچاق تلفن همراه

سازمان تعزیرات حکومتی عاملین قاچاق ۱۴۳۱ دستگاه گوشی تلفن همراه را به پرداخت ۵/۴میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

بنا بر گزارش ارائه شده از سوی این سازمان، در راستای تشدید مبارزه با ورود کالای قاچاق خصوصا از مرزهای غربی کشور و با اعلام شکایت گمرک استان کردستان ۱۵ فقره پرونده در تعزیرات حکومتی سنندج و بانه پس از طی مراحل قانونی تشکیل و منتهی به صدور رای شد.

حسب محتویات این پرونده‌ها که مشتمل بر ۱۴۳۱ دستگاه گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی بود، متهمان به شعب رسیدگی‌کننده ویژه قاچاق کالا احضار و پس از اخذ دفاعیات آنان و با محرز شدن بزه انتسابی علاوه بر ضبط کالای مکشوفه مجموعا به پرداخت ۴‌میلیارد و ۴۹۷‌میلیون و ۸۴۹‌هزار و ۲۳۲‌ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدند.

تایید تجهیزات مورد نیاز MMS همراه اول

به گفته‌ رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تجهیزات مورد نیاز برای MMS همراه اول توسط سازمان تنظیم مقررات تایید شده، اما این تجهیزات باید توسط سازمان‌های نظارتی نیز تاییدیه‌ دریافت کنند.

محمود خسروی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ بحث راه‌اندازی و فعال شدن سرویس MMS برای مشترکان همراه اول اظهار کرد: کلیات و تجهیزات مورد نیاز برای راه‌اندازی این سرویس تامین شده و در جریان دریافت تاییدیه است.

پیش از این وحید صدوقی - مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران - گفته بود: آیین‌نامه سرویس MMS به ما ابلاغ شده که امیدواریم بتوانیم تاییدیه کتبی را تا پایان ماه جاری از رگولاتوری دریافت کرده و سرویس‌دهی خود را در این زمینه به مشترکان آغاز کنیم.

عرضه دو سرویس جدید از سوی تالیا

تالیا، شبکه تلفن همراه اعتباری در ایران نسبت به عرضه دو سرویس جدید به مشترکان خود اقدام کرده است. مشترکان سیم‌کارت‌های اعتباری تالیا از این پس می‌توانند با ارسال یک پیام کوتاه خالی به شماره ۵۰۰۰۱۸ از آخرین قیمت‌های سکه مطلع شوند. همچنین مشترکان این شبکه قادرخواهند بود با ارسال لغت انگلیسی مورد نظرخود به شماره ۵۰۰۰۵ معانی آن را دریافت کنند. براساس این گزارش، سیم‌کارت‌های اعتباری تالیا درحال حاضر به قیمت ۱۷۳‌هزار ریال به فروش می‌رسد که ۱۰۰‌هزار ریال هزینه فعال‌سازی سیم‌کارت، ۵۰‌هزار ریال اعتبار اولیه و ۲۳‌هزار ریال مالیات و عوارض آن است.