موبایل ایرانی
اپراتور اول باید ۹۰۰ هزار سیمکارت دیگر واگذار کند
اپراتور اول تلفن همراه طبق برنامه بودجه سال ۸۷، موظف است که تا پایان سال ۹۰۰ هزار سیمکارت دیگر وارد بازار کند.
به گزارش موبنا، طبق قانون بودجه، شرکت ارتباطات سیار ایران باید در سال ۸۷ بالغ بر چهارمیلیون و ۴۰۰ هزار سیمکارت واگذار میکرد که تاکنون موفق به واگذاری ۵/۳ میلیون سیمکارت شده است. از تعداد سیمکارتهای واگذار شده توسط اپراتور اول در سال جاری، سه میلیون و ۲۰۰ هزار سیمکارت، اعتباری بوده و با کد ۰۹۱۹ عرضه شده است.در همین حال اپراتور اول سال گذشته نیز ۹ میلیون و ۹۰۰هزار سیمکارت واگذار کرده که بالغ بر هشت میلیون آن مربوط به سیمکارتهای اعتباری است.همراه اول هماکنون ۵/۱۶میلیون مشترک سیمکارت دائمی و ۵/۱۱میلیون مشترک سیمکارت اعتباری دارد.طبق اعلام مسوولان، شرکت ارتباطات سیار ایران قصد دارد براساس برنامهریزیهای داخلی خود، شمار مشترکانش را تا پایان سال بالغ بر سه میلیون مشترک افزایش دهد و به رقم واگذاری شش میلیون و ۶۰۰ هزار سیمکارت در سال ۸۷ برسد.
راهاندازی آزمایشگاه تخصصی GPRS و سرویسهای ارزشافزوده آزمایشگاه تخصصی Soft Switch، GPRS و سرویسهای ارزشافزوده، با مشارکت شرکت هوواوی و مدیریت آموزش شرکت ارتباطات سیار ایران، راهاندازی شد. راهاندازی این آزمایشگاه بهطور همزمان با ورود تکنولوژی مربوطه به عرصه مخابرات سلولی کشور، اقدامی اساسی در تسلط بر تکنولوژی و بومیسازی آن، بهشمار میرود. این آزمایشگاه، از سه طرح عملیاتی آموزشی شامل «GPRS»، «Soft Switch» و «برنامههای کاربردی و سرویسهای ارزشافزوده»، برخوردار است.
امضای قرارداد SLA همراه اول با پیمانکاران مراکز پیامک
معاون نظارت و مدیریت شبکه ارتباطات سیار از امضای قرارداد SLA (سطح دسترسی خدمات) همراه اول با فروشندگان سیستمهای مراکز پیامک (SMSC) خبر داد و گفت: با انعقاد این قرارداد کیفیت سرویس ارائه شده به مشترک کنترل و تضمین خواهد شد.
توافق نامه سطح خدمات (SLA) قراردادی است که مابین سرویسدهنده و سرویس گیرنده منعقد میشود تا امکان ارائه خدمات مناسب به صورت فراگیر و برنامهریزی شده به سرویس گیرنده انجام و حق و حقوق آن نیز در موارد مختلف دیده شود. محمدحسین فلاح اصغری در گفتوگو با موبنا اظهار داشت: تاکنون نیز سرویسدهی اپراتور اول دارای ردهبندی بود و کنترل میشد، چرا که عرضه سرویس بدون کنترل کیفیت امکانپذیر نیست.
وی با تاکید براینکه در سیستمهای شبکه اپراتور اول اعم از سوییچ، رادیو و مراکز پیامک، SLA رعایت میشود، افزود: رفع اشکالات شبکه براساس این پارامترها صورت میگیرد.اما در زمان حاضر به دلیل عدم انعقاد قرارداد SLA مابین مشترک و اپراتور در کشور ما، هزینه ارتباطی که منجر به مکالمه نمیشود، از مشترک دریافت میشود و تا ده روز گذشته نیز هزینه پیامهای کوتاهی که به دلیل ضعف شبکه به مقصد نمیرسید، از مشترک کسر میشد.تدوین آییننامه SLA تلفن همراه یکی از مسائلی است که سبب میشود سطح سرویسهای ارائه شده در همه دسترسیهای ارتباطی همچون تلفن همراه، تلفن ثابت و دیتا تضمین شده باشد، اما این مساله در کشور ما بهدرستی رعایت نمیشود.کارشناسان معتقدند که با تدوین توافقنامه سطح خدمات (SLA) با مشترکان تلفن همراه،عدم کیفیت شبکه موجب جریمه اپراتور خواهد شد. طبق این توافقنامه قوانین مابین اپراتور و مشترک نیز شفاف سازی شده و اپراتور باید نسبت به سطح خدماتی که به کاربران ارائه میکند، پاسخگو باشد و مشترک نیز برای استفاده از آن سرویس تعهداتی را بپذیرد.
ارسال نظر