حاشیههای IT
در حالی که بر اساس گفتههای شهرداری تهران قرار است در شب عید فطر برج میلاد افتتاح شود و از آنجایی که این برج ماهیتی مخابراتی داشته، از هم اکنون شرکت مخابرات آمادگی خود را برای مستقر شدن در این برج اعلام کرده است.
صابر فیضی مدیرعامل مخابرات در خصوص کاربردهای مخابراتی برج میلاد گفته است: «معمولا در همه جای جهان این گونه برجها را برجهای مخابراتی نامگذاری میکنند، اما اینگونه نیست که فقط کارکرد مخابراتی داشته باشند، بلکه این برجها چند منظوره هستند که مهمترین جنبه آن توریستی است و به این جنبه اهمیت زیادی داده میشود. جایی مانند برج میلاد میتواند در زمان حوادث غیرمترقبه بسیار مفید و موثر باشد. به عنوان مثال در زمانهای بحران مانند زلزله این امکان وجود دارد که با نصب چند آنتن پوشش تلفن همراه سامان یابد.»
وی در ادامه میافزاید: برج میلاد، بهترین فرستنده صدا و سیما و رادیو را دارد و در واقع دو طرفه است در واقع میتوان گفت این برج بهترین پوشش را برای تهران دارا است.
به گفته فیضی مخابرات نیازها و درخواستهای خود را برای استفاده از برج میلاد به مسوولان آن ارائه کرده و منتظر دریافت جواب و نتیجه هستیم. همچنین میزان هزینهای که باید پرداخت کنیم نیز باید به ما اعلام شود.
شنیده شده سایت ساماندهی سایتهای اینترنتی روز گذشته مورد حمله اینترنتی قرار گرفت و صفحه نخست آن تغییر پیدا کرد. سایت ساماندهی سایتهای اینترنتی www.samandehi.ir از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ساماندهی سایتهای اینترنتی راهاندازی شده و به نظر میرسد فرد یا افراد نفوذکننده صرفا به تغییر بخشی از صفحه نخست سایت پرداختهاند.
درحالی که بیش از سهسال از طرح بحثانگیز «اینترنت ملی» میگذرد و بهرغم وعدههای مکرر وزیر ارتباطات پروژه یکمیلیاردی اینترنت ملی هنوز به طور کامل اجرایی نشده است.
اما عبدالمجید ریاضی اعلام کرده است که این طرح تا پایان سالجاری به بهرهبرداری میرسد. ریاضی گفته با نصب تجهیزات فراهمشده در راستای ایجاد پیشزمینهها با هدف راهاندازی اینترنت ملی در استانهای قم و کرمان تا پایان سال جاری، طرح اینترنت ملی در کشور راهاندازی میشود.
شنیده میشود طراحیها در راستای گسترش شبکه اینترنت ملی در کشور که مراکز اصلی اینترنت استانها را به هم متصل میکند در وزارتخانه انجام شده و زمینه برگزاری مناقصه برای اجرایی شدن آن هم فراهم شده.
بههر حال طبق اعلام ریاضی، طرح شبکه اینترنت ملی که وزیر ارتباطات در بهار سال ۸۶ برای خاتمهدادن به جنجالها در مورد نام آن، آن را شبکه ملی اینترنت نامید، در آستانه پیوستن به واقعیت است.
حال باید منتظر ماند و دید که شبکه ملی اینترنت که قرار بود ظرف سهسال در سراسر کشور به اجرا درآید و حدود یکمیلیارد دلار صرف راهاندازی آن شده است تا چهحد قادر خواهد بود تا امنیت اطلاعات را تامین و هزینه اقتصادی دسترسی به اطلاعات را کاهش دهد.
ارسال نظر