موبایل ایرانی
استاندارد نبودن گوشی عامل مهم سوختن سیمکارت
به گفته معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار ایران، غیراستاندارد بودن گوشی از جمله مهمترین موارد سوختن سیمکارت محسوب میشود.
سیدحسن رضوی در گفتوگو با ایسنا، درباره مهمترین عواملی که موجب سوختن سیمکارت مشترک میشود، روشن و خاموش کردن مکرر گوشی را از جمله دلایل این موضوع دانست.
وی افزود: هر گوشی که وارد بازار میشود، وقتی غیراستاندارد باشد سیمکارت را متاثر خواهد کرد، زیرا پایهها غیراستاندارد است و ولتاژها به میزان کمتر یا بیشتر به سیمکارت وارد میشوند.
معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار ایران گفت: کانتری روی سیمکارتها وجود دارد که بهعنوان مثال اگر گوشی ۳۰هزار بار روشن و خاموش شود، سیمکارت به صورت اتوماتیک میسوزد و مشترک باید سیمکارتش را تعویض کند. او تصریح کرد: ممکن است از سیمکارتی کپی گرفته شده باشد که با سوختن و تعویض سیمکارت این مشکل حل میشود.
رضوی کثیف شدن گوشی را از دیگر فاکتورها در این زمینه برشمرد و گفت: ذراتی که از جایی که باتری شارژ شده یا به رایانه وصل میشود یا در برخی مواقع برادههای مختلفی که از لباس یا جیب مشترک وارد گوشی شده است، باعث میشود جریانی از پینی به پین دیگر وارد شود که خود این موضوع به سوختن سیمکارت منجر میشود.
معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار در پایان این موضوع را که ارسال زیاد پیامک نیز ممکن است به سوختن سیمکارت منجر شود را تایید نکرد.
همکاری مشترک ایران و شرکتهای خارجی برای تولید سیمکارت خام
مدیرکل روابط عمومیشرکت مخابرات ایران از تولید مشترک سیمکارت خام تلفن همراه توسط شرکتهای تولیدکننده داخلی و خارجی خبر داد.
داوود زارعیان در گفتوگو با موبنا اظهار داشت: در حال حاضر بخش عمدهای از تولید سیمکارت توسط شرکتهای داخلی صورت میگیرد و بخشی از این محصول در خارج از کشور تهیه میشود.
وی گفت: شرکتهای خارجی با توجه به درخواست و سفارش ایران در خصوص میزان تولید سیمکارت عمل میکنند.
زارعیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تجهیزاتی که در این خصوص وارد میشود تنها برای سیمکارت تلفنهمراه قابل استفاده نیست و برای سایر کارتهای هوشمند نظیر کارت سوخت مورد استفاده قرار میگیرد.
سازمان انرژی اتمیبه حوزه تلفنهمراه وارد میشود
امور حفاظت در برابر اشعه مرکز نظام ایمنی هستهای کشور، ضوابط دریافت پروانه ثبت واردات دستگاههای مولد پرتوهای مایکروویو و رادیویی را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت ارتباطات سیار، شرکت مخابرات ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد.
به گزارش موبنا این پروانه که با توجه به قانون حفاظت در برابر اشعه مصوب سال ۱۳۶۸ مجلس شورای اسلامی، آیین نامه اجرایی آن مصوب سال ۱۳۶۹ هیات وزیران، اصلاحیه هیات وزیران مورخ ۱۵ مهرماه سال ۸۶ و استاندارد ملی ایران «پرتوهای غیریونساز، حدود پرتوگیری» با کد مصوب ۸۵۶۷ ، تنظیم شده است، دارنده پروانه را مکلف به فعالیت در حدود و شرایط مندرج در پروانه میکند.
مدت اعتبار این پروانه سه سال بوده و شخص قانونی باید دو ماه قبل از پایان مدت اعتبار پروانه ثبت نسبت به تمدید اعتبار آن که مدت سه سال است، اقدام کند.
ارسال نظر