بازار تلفن‌همراه تهران اخیرا شاهد برخورد ماموران نیروی انتظامی‌‌با متقاضیان گوشی‌‌های بدون گارانتی است.

به گزارش موبنا، اخیرا نظارت نیروهای انتظامی‌‌در بازار تلفن همراه نسبت به گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است. به گفته فروشندگان، ماموران نیروهای انتظامی‌‌با افرادی که بیش از سه یا چهار دستگاه گوشی تلفن همراه با گارانتی غیر رسمی‌‌خریداری کنند، در صورت غیرقانونی بودن گوشی‌ها با آنها برخورد جدی می‌کنند. فعالان بازار با اشاره به سیاست‌‌های اخیر نیروی انتظامی‌‌می‌‌گویند: شواهد موجود در بازار تلفن همراه تهران حاکی از آن است که به جای فروشندگان و عرضه‌‌کنندگان غیرقانونی گوشی با مصرف کننده برخورد می‌‌شود؛ چرا که این خریداران هستند که با خرید گوشی‌‌های قاچاقی باعث ادامه فعالیت قاچاقچیان می‌‌شوند.نظارت نیروی انتظامی‌‌ می‌‌تواند یکی از اهرم‌‌های قوی درجهت مقابله با قاچاق این کالا و ساماندهی بازار تلفن همراه شود.

استفاده از سرویس MMS مستلزم تکمیل فرم تعهد است

مدیر‌کل امور مشترکان شرکت ارتباطات سیار ایران گفت: مشترکان برای استفاده از سرویس MMS باید به یکی از ادارات مناطق هشتگانه دولتی مراجعه کرده و فرم تعهد را پر کنند.

علی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سرویس GPRS که MMS یکی از شاخه‌های آن است، اظهار کرد: کسانی که می‌خواهند از سرویس MMS استفاده کنند باید پس از راه‌اندازی آن به یکی از ادارات مناطق هشت‌گانه در تهران مراجعه کرده و درخواستشان را برای استفاده از این سرویس ارائه و فرم تعهد مربوطه را امضا کنند. وی افزود: مشترکانی که در سایر استان‌ها قرار دارند نیز می‌توانند به این ادارات در استان‌های خود مراجعه کرده و در این زمینه اقدام کنند، که تعداد آن‌ها در کل کشور ‌٣٨ اداره است. حمیدی با بیان این که هنوز تصمیمی در مورد این که مشترکان باید چه میزان هزینه در این رابطه پرداخت کنند، گفت: شاید این کار و دریافت فرم درخواست و تعهد را به عهده دفاتر بخش خصوصی بگذاریم اما هنوز تصمیم قطعی در این مورد گرفته نشده است.

گفتنی است تعرفه‌ GPRS تلفن همراه در جلسه‌ اخیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب شد که هر کیلوبایت اطلاعات به میزان ‌٨/١٤ریال محاسبه می‌شود؛ همچنین ارسال هر MMS نیز به میزان ‌‌١٠٠٠ ریال محاسبه می‌شود.

تجهیز ۲۰ استان به GSM روستایی

درحال حاضر بیش از ۲۰ استان مجهز به فناوری جی‌‏اس‌‏ام روستایی شدند.

صابر فیضی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درگفت وگو با ایلنا با بیان این مطلب اظهار کرد: پاکت‌‏های مناقصه ان‌‏جی‌‏ان (طرح جامع نسل‌‏های آتی شبکه‌‏های مخابراتی) که ۲ ماه اخیر انجام شده بود، هنوز باز نشده و تا بازگشایی آن‌‏ها، خرید تجهیزات و راه‌‏اندازی شروع نمی‌‏شود. به گفته او در حال حاضر بیش از ۲۰ استان مجهز به فناوری جی‌‏اس‌‏ام شدند. همچنین هم‌‏اکنون تعداد دفاتر آی‌‏سی‌‏تی روستایی ۶ هزار واحد است و افزایشی در این زمینه نداشتیم اما در راستای انعقاد تفاهم‌‏نامه با وزارت نیرو فعالیت می‌‏شود.