کارشناس فناوری اطلاعات گفت: اگر مسوولان ذی‌ربط از همان ابتدا به جای اینترنت ملی از واژه شبکه ملی پرسرعت یا اصطلاحا اینترانت یاد می‌‌کردند، هیچ مشکلی پیش نمی‌آمد و کارشناسان و نخبگان فناوری اطلاعات هم از این مساله استقبال می‌کردند.

دکتر علی اکبر جلالی در گفت‌وگو با مهر در پاسخ به سوالی در مورد مفهوم اینترنت ملی گفت: واقعیت این است که واژه اینترنت ملی یک واژه نامفهوم است و در طی دو سال اخیر که مطرح شده است، به هیچ وجه نتوانسته است جایگاهی برای خود در میان نخبگان و کارشناسان پیدا کند.

وی افزود: تقریبا تمام کارشناسان فناوری اطلاعات و ارتباطات و رسانه در کشور در مورد این واژگان (اینترنت ملی) ابهام دارند و در مقابل آن موضع گرفته‌اند، اما نمی‌دانم برخی از مسوولان چرا اصرار دارند که این نام را با هر وسیله و هر

هزینه ای حفظ کنند.

جلالی با اشاره به اینکه در هیچ کجای دنیا بحث اینترنت ملی نداریم، گفت: به نفع کشور است که این بحث اینترنت ملی رسما کنار گذاشته شود تا این همه ابهام بیهوده و تشویش ایجاد نشود.

جلالی خاطرنشان کرد: اینترانت (شبکه ملی پرسرعت) این ظرفیت را دارد که تمام اهداف مورد نظر در عرصه اینترنت را محقق کند. وی گفت: اینترنت در کنار اینترانت (شبکه ملی پرسرعت) می‌تواند به اهداف اطلاع رسانی و ارتباطی یک جامعه را پاسخ دهد.