به گفته عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم، موضوع کاهش تعرفه پیام کوتاه در مجلس هشتم مورد پیگیری قرار می‌گیرد. حسین هاشمی در گفت‌وگو با موبنا با ناعادلانه خواندن افزایش نرخ پیامک لاتین، گزارش سازمان بازرسی مبنی بر اعتراض این سازمان را در خصوص تعرفه پیامک، مناسب ارزیابی کرد.

وی ادامه داد: مجلس هشتم نیز مطابق با مجلس پیشین بر تعرفه پیام کوتاه معترض است و پیگیری‌های لازم را درخصوص کاهش تعرفه پیامک انجام می‌دهد.

هاشمی با اشاره به مذاکرات صورت گرفته با وزارت ارتباطات در خصوص کاهش تعرفه پیامک خاطر نشان کرد: در حال حاضر ما عملا شاهد کاهش تعرفه پیامک نیستیم.

این مقام تصریح کرد: سرویس پیامک درآمد خوبی را برای وزارت ارتباطات دربرداشته این درحالی است که در تمامی دنیا برای کاربران به دلیل استفاده از سرویس‌هایی که بیشترین میزان کاربرد را دارد، امتیازاتی در نظر گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: باید به هر شکل تعرفه پیامک کاهش یابد و با استفاده از مکانیزم‌های تشویقی به نفع استفاده‌کنندگان این سرویس حرکت کنیم.

هاشمی با بیان این که در حال حاضر فضای مناسبی برای اپراتورهای تلفن همراه وجود دارد، گفت: مجلس هشتم با استفاده از نقطه نظرات کارشناسان، کاهش تعرفه پیام کوتاه و استفاده از مکانیزم‌های تشویقی را به طور جدی پیگیری می‌کند.

اعلام عملکرد کمیته ساماندهی بازار گوشی تلفن‌همراه طی روزهای آتی

کمیته ساماندهی بازار گوشی تلفن‌همراه که مدت کوتاهی از آغاز به کارش می‌گذرد طی روزهای آتی گزارش عملکرد خود را اعلام خواهد کرد.

افشین فروتن لاریجانی در گفت‌وگو با سیتنا اظهار داشت: کمیته ایجاد شده در زمینه ساماندهی بازار گوشی تلفن‌همراه طی روزهای آتی گزارش اقدامات خود را منعکس خواهد کرد.

وی افزود: بحث پیگیری تعرفه واردات گوشی تلفن‌همراه از مهم‌ترین اقدامات در دستور کار این کمیته است تا مسوولان با در نظر گرفتن شرایط به تعیین مناسب‌ترین تعرفه اقدام کنند.

لاریجانی گفت: این موضوع کمک زیادی به بهبود شرایط بازار و حذف گوشی‌های قاچاق خواهد کرد.

وی تصریح کرد: همچنین از دیگر وظایف این کمیته که اعضای آن از فعالان عمده همین صنف انتخاب شده اند بررسی وضعیت و شرایط بازار است.

لاریجانی خاطرنشان کرد: تا زمانی که تعرفه مناسب و منطقی در خصوص واردات گوشی تلفن‌همراه اعمال نشود نمی توان نتیجه خوبی از انجام سایر اقدامات در این زمینه متصور بود.

استفاده از قابلیت‌های تولیدی شرکت‌های داخلی برای اپراتور سوم

به گفته‌ رییس هیات عامل کنسرسیوم مخابرات کشور با توجه به رکودی که در تولید تجهیزات مخابرات در کشور به وجود آمده برای حفظ اشتغال نیروهای متخصص از حضور آن‌ها و قابلیت‌های تولیدی شرکت‌های عضو کنسرسیوم برای اپراتور سوم استفاده خواهیم کرد.

کامران مجدمنش در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال انجام مذاکرات با طرف‌های خارجی هستیم و پس از انتشار اسناد قیمت‌های خود را آماده می‌کنیم و به محض دریافت این اسناد پیشنهاداتمان را ارائه خواهیم کرد.

وی با بیان این که کنسرسیوم از ۵۲شرکت که همگی نیز عضو سندیکای صنعت مخابرات هستند، تشکیل شده تصریح کرد: بعد از انتشار اسناد و خریداری آن‌ها مطابق با شرایط، اسناد و پیشنهاداتمان را در قالب کنسرسیوم ارائه خواهیم داد که این پیشنهادات شامل پیشنهادات فنی، اجرایی و مالی است.