در حالی که مدیرعامل شرکت ارتباط سیار در گفت‌وگو با فارس از ارائه نرم‌افزار ویژه ارسال پیامک فارسی از نخستین ساعات روز شنبه اول تیر ماه خبر داده بود، اما بر اساس شواهد موجود هنوز از عرضه این نرم‌افزار در پورتال این شرکت خبری نیست. این درحالی است که تعرفه پیامک لاتین از روز گذشته و به‌رغم مخالفت‌های بسیار اعمال شده است و پیش از این وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، ارائه این نرم‌افزار را راهکاری برای حل مشکل پیامک‌های فارسی عنوان کرده بود.

به گزارش گروه دیجیتال تا آخرین لحظه نگارش این مطلب در بخش نرم‌افزار پیام‌رسان فارسی روی سایت همراه اول تنها صفحه ای قرار داشت که نحوه استفاده از این نرم‌افزار را آموزش داده بود و لینک مربوط به دانلود نرم‌افزار پیامک فارسی غیر فعال بوده است.

این درحالی است که تا لحظه تنظیم این مطلب نزدیک به ۲۱‌هزار نفر طی روز شنبه از سایت بازدید کرده‌اند.

کاهش تعرفه پیام کوتاه در دستور کار مجلس هشتم

عضو کمیته مخابرات مجلس هفتم با بیان این که مجلس دوره گذشته تلاش خود را در جهت ساماندهی تعرفه پیام کوتاه انجام داد، خاطر نشان کرد: امیدواریم کاهش تعرفه پیام کوتاه در دستور کار مجلس هشتم قرار گیرد.

احمد بزرگیان، در گفت‌وگو با موبنا در پاسخ به این پرسش که پیگیری‌های مجلس در خصوص کاهش تعرفه پیام کوتاه به چه نتیجه‌ای دست یافت، اظهار داشت: مجلس هفتم اقدامات خود را در این زمینه انجام داده است ولی به دلیل پایان این دوره مجلس، بررسی این موضوع باید در مجلس هشتم پیگیری شود. وی اظهار داشت: متاسفانه هنوز کمیسیون‌های مجلس جدید شکل نگرفته و تاکنون اقدامی در این خصوص انجام نشده است.

این در حالی است که سازمان بازرسی هم با اشاره به اینکه تعرفه مکالمه تلفن‌همراه برای یک دقیقه ۴۴۷ ریال است و زمان اشغال لینک‌های ارتباطی بر اساس اظهارنظر مسوولان مرکز SMSC شرکت ارتباطات سیار برابر ۳ تا حداکثر ۵ ثانیه بوده، معتقد است که چنانچه هزینه اخذ شده از مشترکان بر اساس ثانیه محاسبه شود، مبلغ دریافتی به مراتب کمتر از مبلغ ۱۴۰ریال فعلی بابت هر پیام ارسالی خواهد بود.

پیش‌بینی حق لایسنس ۳۰۰ تا ۵۰۰میلیون یورویی اپراتور سوم

به گفته‌ معاون وزیر ارتباطات مهم‌ترین موضوعی که کارشناسان اتحادیه‌ بین‌المللی مخابرات در مورد اپراتور سوم تلفن‌همراه ارائه کردند، درآمد دولت از اپراتور برنده است که این سهم برای اپراتور دوم ۱/۲۸‌درصد بوده و طبیعتا برای اپراتور سوم نیز باید به همین میزان باشد، اما توصیه‌ کارشناسان خارجی این بوده که این میزان و درآمد دولت در این رابطه کاهش یابد.

کمال محامدپور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که منتظر تصویب نظرات و پیشنهادات ارائه شده در مورد اپراتور سوم تلفن‌همراه در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هستیم، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم این نظرات در جلسه‌ روز دوم تیرماه، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح شود که بعد از تصویب آن در کمیسیون برای اعلام عمومی و فراخوان به مجری داده می‌شود.

او با بیان این که مشاور خارجی و در واقع کارشناسان ITU نظرات و پیشنهادات کلی در رابطه با این موضوع را ارائه دادند، اظهار کرد: حق لایسنس نیز از دیگر موضوعاتی بود که پیشنهاداتی در مورد آن عنوان شد و پیش‌بینی می‌شود ۳۰۰ تا ۵۰۰میلیون یورو حق‌لایسنس به دولت داده شود.