مدیرعامل مخابرات تهران هشدار داد
مزاحمان تلفنی به یک تا شش ماه زندان محکوم میشوند
از آنجا که برخی افراد متخلف و سودجو با اجاره تلفن با مبالغ بالا از مالکان تلفن و منازل، مبادرت به برقراری ارتباط بینالمللی به صورت غیرقانونی و قاچاق میکنند، لازم است شهروندان نسبت به واگذاری منازل و تلفن خود، دقت لازم را داشته باشند، زیرا در نهایت عواقب حقوقی و قضایی این امر متوجه مالک خواهد شد. محمد روحاللهی، مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران، در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران، با بیان این مطلب اظهار کرد: هر گاه کسی به وسیله تلفن یا دستگاههای مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند، بنا به رای مراجع قضایی، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد شد.
او گفت: صاحب امتیاز هر خط تلفن، از نظر قانون مسوول سوءاستفادههای احتمالی از تلفن است و آگاهی نداشتن او از بهرهبرداری افراد دیگر از خط تلفن برای ایجاد مزاحمت، مسوولیت او را نفی نخواهد کرد.
وی ادامه داد: بنابراین توصیه جدی شرکت مخابرات استان تهران به همه مشترکان تلفن ثابت این است که به افراد ناآشنا و غیرمعتمد اجازه بهرهبرداری از تلفن خود را ندهند و علاوه بر این به اعضای خانواده و به ویژه کودکان و نوجوانان شیوه استفاده درست از این امکان ارتباطی را آموزش دهند.
او به تشریح مجازات مزاحمان پرداخت و اظهار کرد: بر اساس قوانین شرکت مخابرات ایران، هر کس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد یا به عمد و با سوءنیت ارتباط دیگری را مختل کند، برای بار اول پس از کشف، ارتباط تلفنی او به مدت یک هفته همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم پرداخت هزینههای مربوط خواهد بود.
روحاللهی ادامه داد: برای بار دوم پس از کشف، ارتباط تلفنی مزاحم به مدت سه ماه همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم سپردن تعهد از سوی مشترک و پرداخت هزینههای مربوط خواهد بود و برای بار سوم شرکت، ارتباط تلفنی مزاحم را به طور دائم قطع و به جمعآوری مصوبات تلفن اقدام کرده و ودیعه مربوط به مشترک را پس از تسویه حساب مسترد خواهد کرد.
ارسال نظر