طرح ویژه برخورد با گفت‌وگوی تلفنی و فرستادن و خواندن پیامک هنگام رانندگی توسط پلیس راهور تهران در تهران آغاز شد. براساس این طرح قرار است ماموران پلیس راهور تهران با کسانی که از تلفن همراه اعم از صحبت با هندزفری استفاده می‌کنند یا اینکه در حین رانندگی پیامک می‌خوانند یا ارسال می‌کنند، به طور جدی برخورد کند. بر همین اساس قانون جریمه متخلفانی را که از این وسیله ارتباطی استفاده می‌کنند در سرعت‌های بالای ۶۰ کیلومتر بر ساعت ۵۰ هزار تومان و زیر ۶۰ کیلومتر بر ساعت ۳۰ هزار تومان در نظر گرفته است. این طرح در چارچوب شعار امسال پلیس که «بهبود رفتار ترافیکی، هوشمندسازی معابر» تعیین شده به اجرا درآمده است.

نظرسنجی از ۴۸ میلیون مشترک برای دریافت پیامک‌های تبلیغاتی

مدیر عامل همراه اول با اشاره به ارسال پیامک نظرسنجی دریافت پیامک‌های تبلیغاتی برای ۴۸ میلیون مشترک در قالب گروه‌های ۵۰۰ هزار نفری گفت: این کار ظرف یک ماه آینده به اتمام می‌رسد. روزهای پایانی سال گذشته بود که ممنوعیت ارسال پیامک تبلیغاتی بدون اجازه مشترک، خبرساز شد. هنوز چند روز بیشتر از اعلام این دستور نگذشته بود که همراه اول یک پیامک

نظر سنجی در خصوص تمایل یا عدم تمایل به دریافت پیامک‌های تبلیغی را برای طیف وسیعی از مشترکانش ارسال کرد. برخی مشترکان به پیامک جواب مثبت و برخی منفی دادند و برخی هم محل نگذاشتند؛ اما فرقی در جواب‌ها نبود؛ زیرا به گفته کسانی که پاسخ منفی داده بودند، پیامک‌‌های تبلیغاتی باز هم برایشان سرازیر شده است.

اما گویا این بار دیگر قرار است همراه اول کاری کند کارستان، کاری که ریشه پیامک تبلیغاتی ناخواسته برای همیشه خشک شود. خبرنگار فارس، از وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول پرسید:‌ چرا به‌رغم نظر سنجی همراه اول، ارسال پیامک‌های تبلیغاتی مانند سابق ادامه دارد و سرانجام روش همراه اول برای حل این موضوع چیست؟ مدیرعامل همراه اول نیز این‌گونه پاسخ داد: قبلا ارسال پیامک نظر سنجی برای مشترکان در یک مرحله انجام شد؛ اما اخیرا دوباره هماهنگی‌‌ دیگری با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، انجام شده است.

وی افزود: پس از این هماهنگی مقرر شد که برای گرو‌ه‌های ۵۰۰ هزار نفری از مشترکان پیامک نظرسنجی پیامک‌های تبلیغاتی ارسال و نظرشان اخذ شود و دیگر براساس نظرشان عمل خواهد شد.