موبایل ایرانی
افزایش سرعت اینترنت تلفن همراه به ۱۲۰ کیلوبیت بر ثانیه
مدیرعامل همراه اول از ارسال روزانه بیش از ۱۰۰ هزار MMS در شبکه همراه اول خبر داد و گفت: روزانه بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیون پیامک در شبکه همراه اول ارسال میشود. وحید صدوقی - مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران - در گفتوگو با «ایسنا» اظهار کرد: سرعت GPRS (اینترنت تلفن همراه) تهران تا پایان سال به بیش از ۱۲۰ کیلوبیت بر ثانیه برسد. وی همچنین درباره اینکه آیا برای ذخیره پول در سامانه جیرینگ سودی در نظر گرفته میشود، ابراز کرد: هدف اصلی از راهاندازی سامانه جیرینگ ایجاد بستری برای انتقال سریع پول است؛ یعنی هدف اصلی پولهای خرد بوده است و تا به حال به گزینه ذخیره پول فکر نکردهایم. مدیرعامل همراه اول در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه یکی از منابع هدف استفاده از این سامانه روستاها هستند، گفت: تلاش داریم تا موضوع جیرینگ را در روستاها اطلاعرسانی کنیم و هر نوع آموزشی را که در این زمینه نیاز است، در اختیار روستاییان قرار دهیم.
یلدای ایرانسل با تبادل ۴۵۴ میلیون پیامک برگزار شد
مشترکان اپراتور دوم تلفن همراه در شب یلدا ۴۵۴ میلیون پیامک تبریک ارسال کردند. همزمان با آغاز فصل زمستان و شب یلدا مشترکان تلفن همراه ایرانسل در بازه ۲۴ ساعته هفت صبح چهارشنبه ۳۰ آذرماه تا هفت صبح پنج شنبه اول دی ماه به طور مجموع ۴۵۴ میلیون و ۹۲۴ هزار و ۶۳۹ پیام کوتاه تبریک ارسال کردند. تبادل ارسال پیام کوتاه در شبکه ایرانسل به مناسبت شب یلدا طبق اعلام این اپراتور با ضریب موفقیت ۹۸ درصد همراه بوده است.
جابهجایی شماره میان اپراتورها برای مشترکان هزینه دارد
معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات با بیان اینکه آییننامه جابهجایی شماره مشترکان اپراتورها برای مشترکان هزینه دارد؛ گفت: این هزینه برای جلوگیری از بینظمی است و ما قصد درآمدزایی نداریم.
لطفالله سبوحی - معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - در گفتوگو با «ایسنا»، با بیان این مطلب که این هزینه جابهجایی شماره میان اپراتورها برای مشترکان، یک کارمزد محسوب میشود و بخشی از آن به اپراتورهای مربوطه و بخشی به دولت پرداخت میشود، اظهار کرد: آییننامه جابهجایی شماره مشترکان اپراتورها در مرحله نهایی بررسی در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است و جلساتی با اپراتورها برگزار شده و امیدواریم پس از بررسی حداقل تا پایان سال اجرایی شود. سبوحی تاکید کرد: امکانات فنی این موضوع باید استان به استان فراهم شود تا این طرح اجرایی شود؛ یعنی باید کار مشترکی بین شرکتهای مخابرات و زیرساخت انجام شود که مشترکان بتوانند در کل استانها بدون پیششماره با یکدیگر تماس داشته باشند. وی یادآور شد: با توجه به این موضوع، اپراتورهایی که معمولا شبکه گستردهای دارند، باید این امکان را فراهم کنند که اپراتورهای جدید بهجای شبکهسازی از شبکههای آنها استفاده کنند. معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در بخشی از سخنان خود با تاکید بر اینکه قیمتگذاری خدمات در حوزه ارتباطات طبق ماده شش قانون وزارت ارتباطات برعهده کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است، ابراز کرد: ممکن است بعضی جاها از قانون برداشتهای مختلفی شود، ولی شرکت مخابرات ایران باید براساس پروانه، مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات را رعایت کند. وی افزود: طبق بند (۵) ماده ۵۸ قانون اصل ۴۴، تمام نهادهایی که باید به نوعی در رابطه با تعرفه مکالمات نظر بدهند، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، سازمان بازرسی کل کشور و مرکز پژوهشهای مجلس هستند که نظرشان مشخص است. او با بیان اینکه در وظایف شورای رقابت دیده نشده که همه جزئیات قیمت را مشخص کند، تاکید کرد: بارها این را اعلام کردیم که شورای رقابت باید دستورالعمل تنظیم قیمت را ارائه کند نه خود قیمت را.
ارسال نظر