معرفی موبایلهای پرقابلیت در بازار داخلی
گوشیهایی برای کاربران غیرهوشمند
این روزها گوشیهای هوشمند بازار متنوع و رنگارنگی دارند و اکثر افرادی که قصد خرید گوشی تلفن همراه را دارند، گریزی هم به بازار گوشیهای هوشمند زده و مایل هستند از میان مدلهای مختلف گوشی یک نمونه هوشمندش را انتخاب کنند.
این روزها گوشیهای هوشمند بازار متنوع و رنگارنگی دارند و اکثر افرادی که قصد خرید گوشی تلفن همراه را دارند، گریزی هم به بازار گوشیهای هوشمند زده و مایل هستند از میان مدلهای مختلف گوشی یک نمونه هوشمندش را انتخاب کنند.
چرا که تلفن همراه امروزه صرفا یک وسیله ارتباط صوتی بین کاربران نیست و کاربردهای مختلفی پیدا کرده است.از زمان ورود گوشیهای هوشمند به بازار، کاربران گوشیهای هوشمند میتوانند به وسیله این گوشیها به اینترنت متصل شده و امور مختلفی چون، امور بانکی، تجاری و... را انجام دهند.حتی تماشای فیلم بهصورت آنلاین توسط گوشیهای هوشمند توسعه یافته و این گوشیها تبدیل بهوسیلهای برای مدیریت اطلاعات فردی و پایانه اطلاعاتی و پایگاه سرگرمی و تفریح شده است. کارشناسان معتقدند عرضه گوشیهای هوشمند،دنیای کاربران گوشی موبایل را متحول کرده است و این گوشیها مورد استقبال گروههای مختلفی از کاربران قرار گرفتهاند.
کاربردهای گوشیهای هوشمند
کارشناسان میگویند در سال گذشته دهها میلیون گوشی هوشمند در سراسر دنیا به فروش رفته است و به تبع آن میزان تقاضا برای گوشیهای هوشمند با برندهای مختلف در بازار ایران، به ویژه گوشیهای هوشمندی که به سیستمعامل android و mac os مجهزند، رشد داشته است.با این حال باید دید چند نفر به طور قطع میدانند که اصلا گوشی هوشمند چیست؟
آیا صرفا دستگاه پر زرق و برقی است که به شما اجازه میدهد بتوانید توسط آن قطعات کوتاه فیلم را تماشا کنید؟ یا اصلا یک ابزار کاری و تجاری است؟
به گفته کارشناسان، برای صنعت و سازندگان گوشیهای هوشمند، همه چیز در نرمافزار خلاصه میشود. از نظر آنها گوشیهای هوشمند، یک سیستمعامل چندوظیفهای (Multitasking) و قابل برنامهریزی دارند که کاربران را قادر میسازد خود را با قابلیتها و امکانات گوشی خود هماهنگ کنند. اما از نگاه کاربران، گوشی تلفن وسیلهای است که به آنها امکان کار و دسترسی به جدیدترین برنامههای تجاری، ایمیل بیسیم، اتوماسیون تجاری و مدیریت توزیع شبکهای را میدهد و در عین حال این توانایی را ایجاد میکند تا نتایج را با نرمافزاری در دفتر شرکت خود به اشتراک بگذارند و هماهنگ سازند. بنابراین تعریفی که کاربران خواهند داشت، وابسته به عملکرد تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند است و نتیجه این خواهد بود که این تعاریف پیوسته با عرضه آخرین برنامههای کاربردی، جدیدترین سیستم عاملها و پیشرفتهترین قابلیتها و امکانات تغییر مییابند.
اما شاید بتوان مناسبترین تعریف گوشی هوشمند را از قول یکی از متخصصان IT اینگونه بیان کرد که میگوید: من وقتی یک گوشی را میبینم، میتوانم هوشمند بودن آن را تشخیص بدهم. گوشی هوشمند دستگاهی است که مدیران از کارکنان فنی خود میخواهند آن را برایشان تنظیم نمایند و مدیر مربوطه در حال بازگشت به خانه و روی صندلی عقب تاکسی، اطلاعات حساس شرکت را مرور میکند.
گوشیهای هوشمند در دست کاربران غیرهوشمند
با وجودی که گوشیهای هوشمند در بازار با استقبال خوبی مواجه هستند،اما تعداد محدودی از کاربران گوشیهای هوشمند نسبت به قابلیتهای این گوشیها آگاهی دارند و اصلا توانایی کار با این گوشیها را دارند. به گزارش موبنا،طبق تحقیقات صورت گرفته در بازار تلفن همراه تهران،حدود 80 درصد کاربران ایرانی از قابلیتهای پیشرفته تلفن همراهشان آگاهی ندارند و اغلب کاربران تنها از 10 درصد قابلیتهای گوشی هایشان استفاده میکنند. همچنین در بازار تهران، دوربین، حافظه، بلوتوث و نرمافزارهای پخش فایل صوتی و تصویری پرکاربردترین امکانات گوشیها محسوب میشوند و ناگفته پیداست که دیگر قابلیتهای پیشرفته ارتباطی در گوشیهای هوشمند یا پشتیبانی فنی نمیشوند یا اصلا طرفدار ندارند و به کار نمیآیند. کارشناسان میگویند برای استفاده از سرویسهای مختلف گوشیهای هوشمند باید سطح آگاهی خریداران از امکانات گوشیها را با آموزش بالا ببریم؛ اما در شرایط فعلی این آگاهیرسانی صورت نمیگیرد.
شوقی، یکی از فعالان بازار گوشی نیز در این باره میگوید: هم اکنون بیشتر کاربرانی که برای خرید گوشیهای هوشمند یا اسمارت فون به بازار تلفن همراه مراجعه میکنند تنها به ظاهر گوشی، صفحه نمایش لمسی، دوربین و حافظه بالا توجه میکنند.
وی افزود: تعداد بسیاری کمی از کاربران که آن هم اقشار تحصیلکرده جامعه هستند تنها به برخی از قابلیتهای گوشیهای هوشمند از جمله انواع نرمافزارها، استفاده از اینترنت و استفاده از سایر امکانات تاکید دارند.
هوشمند ایرانی
با وجود عدم موفقیت گوشیهای ایرانی در بازار، اما برند GLX گوشی هوشمندی بر پایه سیستمعامل ANDROID به بازار عرضه کرده است. به گفته مدیر روابط عمومی شرکت ارتباط همراه اروند گویا، اسمارت فون «G1» اولین گوشی هوشمند ایرانی است که با امکاناتی همچون پشتیبانی از سیستمعامل آندروید 3/2 و با گارانتی شرکت ارتباط همراه اروند گویا در بازار عرضه میشود. این گوشی با قیمت 389 هزار تومان به بازار عرضه شده است و قرار بر این است مدلهای جدید به زودی میهمان بازار شوند.
ارسال نظر