سیستم نامگذاری گوشی‌های نوکیا تغییر کرد. در اینجا جزئیات بیشتری در مورد دلایل ایجاد این تغییرات بیان می‌شود:

۱- روش استفاده از گوشی: بیشتر گوشی‌های امروز سخت‌افزار و نرم‌افزار بسیار سازگاری دارند. کاربران می‌توانند هر کاری که می‌خواهند با آن انجام ‌دهند. حتما بسیاری از کاربران از گوشی‌های هوشمند تجاری سری E برای بازی یا ارسال پیام فوری برای دوستانشان استفاده کرده‌اند؟ یا ممکن است از یک گوشی سرگرمی‌محور مانند نوکیا X۷ برای حساب و کتاب‌هایشان استفاده کنند؟

در هر حال، این نوع طبقه‌بندی نوعی شاخص یا مقیاس است و دقیقا متناسب با روش استفاده کاربران از تلفن همراهشان نیست.

۲- مقایسه سخت: نوکیا X۷ چقدر با نوکیا C۷ فرق دارد؟ این تفاوت تنها به این بستگی دارد که کاربر چه نوع استفاده‌ای از آن خواهد برد و چه مقدار بودجه برای آن درنظر می‌گیرد. مقایسه نوکیا C۳ با نوکیا C۳-۰۱ چطور؟ این طور وانمود می‌کنند که دو گوشی کاملا متفاوت هستند. همچنین، بسیار سخت خواهد بود که بتوان در مورد قیمت یک گوشی نظر داد. از نظر یک کاربر معمولی، قیمت نوکیا C۷ باید هم اندازه نوکیا E۷ باشد.

۳- راحت‌تر بودن اعداد: مردم می‌توانند منطقی که فلسفه

«هر چه بزرگ‌تر، بیشتر» دارد را کاملا درک می‌کنند. از نظر تئوری، اگر نوکیا به طور مثال، یک گوشی با مدل نوکیا ۸۹۰ تولید کند (کاملا واضح است که چنین گوشی هنوز وجود ندارد)، این طور به نظر می‌رسد که کاربران استطاعت خرید آن را ندارند. اما در مورد گوشی نوکیا ۷۹۰ (این مدل هم وجود ندارد) ممکن است قیمت آن با بودجه کاربران سازگاری داشته باشد. علاوه بر این، کاربران با گذشت زمان تقریبا یاد می‌گیرند که تمام چیزی که از مدل یک گوشی انتظار دارند با مراجعه به ارقام بفهمند.

سیستم جدید شماره‌گذاری: اولین رقم مربوط به قیمت/ امکانات است. بنابراین مثلا نوکیا ۹۰۰ پیشرفته‌ترین و گران‌ترین و نوکیا ۱۰۰ قابل دسترس‌ترین گزینه خواهد بود. دو رقم بعدی یک شناسه متفاوت با آن است. به این معنی که نوکیا می‌تواند ۹۹ گوشی دیگر در مدل ۵۰۰ معرفی کند.

در هر صورت، اعداد و ارقام دوست‌داشتنی‌تر هستند. علاوه بر این، نوکیا از امتحان کردن نمی‌ترسد و سعی می‌کند کارهای متفاوتی انجام دهد.