ازگوشه و کنار
یک درختچه بونسای خورشیدی برای شارژ گجتها
دنیای اقتصاد- درختچههای مینیاتوری و کوچک ژاپنی در این سالها حسابی جای خودشان را در میان مردم مختلف جهان پیدا کردهاند، تا جایی که امروزه در بسیاری از خانهها نگهداری میشوند. پرورش درختچههای بونسای هر چند یک هنر، اما بسیار سختتر است. با این اوصاف اگر به درختچههای بونسای و البته محیط زیست علاقه دارید، یک بونسای خورشیدی جدید به بازار معرفی شده است که میتواند نیاز کاربران را برای شارژ گجتهایشان برطرف کند.این بونسای الکتریکی که با نام Electree به بازار معرفی شده، دارای۲۷ پنل خورشیدی است که در سرشاخههای آن تعبیه شده. این شاخهها را بسته به محل قرار گیری دستگاههای دیجیتال میتوان تنظیم کرد و البته بهتر است دستگاه در محلی که مسیر تابش آفتاب است قرار بگیرد. طبق اعلام این شرکت، کلا یک روز و نیم طول میکشد تا باتری داخلی ۱۴ هزار میلیآمپر ساعتی آن به طور کامل شارژ شود. با این حال اگر کسی بخواهد گوشی موبایل هوشمندش را شارژ کند،Electree تنها ظرف ۴ ساعت میتواند انرژی لازم را برای شارژ آن جمعآوری کند.
وقتی Electree به طور کامل شارژ باشد، میتواند یک آیپد ۲ را دو بار، یا یک گلکسی اس ۳ را هفت بار یا یک آیفون ۵ را نه بار به طور کامل شارژ کند. این دستگاه دارای دو پورت USB است که میتوان از طریق آن گوشی موبایل، تبلت، دوربین، لپ تاپ و دیگر دستگاههای دیجیتال قابل حمل را به آن متصل کرد.
علاوه بر شارژ USB، قسمت پایین دستگاه که همان گلدان بونسای محسوب میشود منطقه شارژ بیسیم القایی وجود دارد که کاربران برای خلاص شدن از سیمها، میتوانند موبایل خودشان را روی آن قرار داده تا به طور خودکار شارژ شود. این در حالی است که اگر گوشی موبایلی مجهز به تکنولوژی ارتباطیNFC باشد، میتوان این گلدان بونسای را طوری برنامه ریزی کرد که به عنوان مثال، وقتی کاربر از بیرون به منزل برمیگردد و آن را روی پایه Electree میگذارد، یک پیام کوتاه با متنی مشخص مثلا «من به خانه برگشتم» برای افرادی خاص ارسال شود.
Electree قرار است در اوایل سال ۲۰۱۳ در رنگهای متنوعی با قیمت ۲۶۰دلار روانه بازار شده و به فروش عمومی برسد.
ارسال نظر