اینترنت اشیا به کمک آلودگی هوا میآید
ایسنا : مبحث اینترنت اشیا، ایده شهر هوشمند را محقق میکند و حتی برای پیدا کردن پارکینگ خالی از طریق سیستمهای اینترنت اشیا میتوان با صرف زمان و انرژی کمتری نسبت به یافتن جای پارک اقدام کرد. رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت زمینهسازی برای حرکت به سمت استفاده از فناوریهای نوین در کشور را ضروری دانست و از اینترنت اشیا به عنوان حوزهای بسیار کاربردی در عصر جدید نام برد. احمد اکبری با اشاره به ضرورت حرکت به سمت فناوریهای نوین اطلاعاتی و ارتباطاتی در کشور گفت: برای استفاده از اینگونه فناوریهای نوین ابتدا باید پهنای باند سیستم ارتباطی ما با این فناوریها متناسب شود و مشخصات فنی و کیفیت سرویس شبکه در حد بقیه کشورهای توسعهیافته باشد.
ایسنا : مبحث اینترنت اشیا، ایده شهر هوشمند را محقق میکند و حتی برای پیدا کردن پارکینگ خالی از طریق سیستمهای اینترنت اشیا میتوان با صرف زمان و انرژی کمتری نسبت به یافتن جای پارک اقدام کرد. رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت زمینهسازی برای حرکت به سمت استفاده از فناوریهای نوین در کشور را ضروری دانست و از اینترنت اشیا به عنوان حوزهای بسیار کاربردی در عصر جدید نام برد. احمد اکبری با اشاره به ضرورت حرکت به سمت فناوریهای نوین اطلاعاتی و ارتباطاتی در کشور گفت: برای استفاده از اینگونه فناوریهای نوین ابتدا باید پهنای باند سیستم ارتباطی ما با این فناوریها متناسب شود و مشخصات فنی و کیفیت سرویس شبکه در حد بقیه کشورهای توسعهیافته باشد. اینترنت اشیا نیاز به زیرساختهای مخابراتی مناسب، مطمئن و ارزان دارد.
وی با اشاره به کاربردهای مختلف اینترنت اشیا در جهان امروز بیان کرد: امروزه اینترنت اشیا در حوزههای مختلف صنعتی، پزشکی، شهری، کشاورزی، تجاری و... کاربرد دارد. در مباحث شهری اینترنت اشیا بحث شهر هوشمند را ممکن میکند که برای نمونه برای یافتن و رزرو پارکینگهای خالی از طریق سیستمهای اینترنت اشیا میتوان با صرف زمان و انرژی کمتری نسبت به یافتن جای پارک اقدام کرد. همچنین برای یکپارچهسازی و کنترل واحد دوربینهای سطح شهر میتوان از اینترنت اشیا کمک گرفت. اکبری ادامه داد: اینترنت اشیا در واقع در خدمت استفاده از امکاناتی است که در حالت عادی به هدر میروند. گرمایش و سرمایش مجتمعهای عظیم اگر کنترل شود، انرژی و هزینه گزافی را ذخیره میکند. اینترنت اشیا از طریق یکپارچهسازی و هوشمندسازی کنترل سیستمهای گرمایشی و سرمایشی این قابلیت را ایجاد میکند که در ساعات یا روزهای تعطیل انرژی در ادارات به هدر نرود که این خود بسیار میتواند در کنترل آلودگی نیز موثر باشد.
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت با تشریح چگونگی کنترل آلودگی هوا به وسیله سیستمهای هوشمند مجهز به اینترنت اشیا ادامه داد: از طریق تجهیز خودروها و سیستمهای ترافیک شهری به اینترنت میتوان در مسیریابی بهتر راهها در نتیجه کنترل ترافیک راهها به مصرف سوخت کمتر و در نتیجه هوای سالمتر نزدیک شد. وی در پایان با استقبال از ورود تکنولوژیهای جدید به کشور گفت: در حال حاضر ضرورت ورود اینترنت ۵G و اینترنت نسل چهارم وایفای بهعنوان یک زیرساخت مهم به کشور احساس میشود.
ارسال نظر