هشدار به کاربران در مورد دستکاری سیستمعامل گوشیهای هوشمند
خبرگزاری فارس: اگر چه دستکاری سیستمعامل گوشیهای هوشمند یا Jailbreak کردن آنها برای نصب برنامههای ثالث یا افزودن برخی امکانات متداول شده، اما این کار امنیت افراد را به خطر میاندازد. بررسیهای موسسه RiskIQنشان میدهد که کاربران گوشیهای هوشمند با دستکاری نسخه اصل سیستمعامل گوشیهای خود عملا باعث میشوند تا امکان نفوذ انواع بدافزار، ویروس، باج افزار و غیره به درون محیط تلفن همراه فراهم آید. گزارش RiskIQ بر مبنای گفتوگو با هزار کاربر تلفن همراه در انگلیس و هزار کاربر تلفن همراه در آمریکا تهیه شده است.
خبرگزاری فارس: اگر چه دستکاری سیستمعامل گوشیهای هوشمند یا Jailbreak کردن آنها برای نصب برنامههای ثالث یا افزودن برخی امکانات متداول شده، اما این کار امنیت افراد را به خطر میاندازد. بررسیهای موسسه RiskIQنشان میدهد که کاربران گوشیهای هوشمند با دستکاری نسخه اصل سیستمعامل گوشیهای خود عملا باعث میشوند تا امکان نفوذ انواع بدافزار، ویروس، باج افزار و غیره به درون محیط تلفن همراه فراهم آید. گزارش RiskIQ بر مبنای گفتوگو با هزار کاربر تلفن همراه در انگلیس و هزار کاربر تلفن همراه در آمریکا تهیه شده است. ۱۴ درصد از افراد مصاحبه شونده تصریح کردهاند با دستکاری سیستمعامل یا Jailbreak کردن آن توانستهاند از خدمات اپراتور تلفن همراه دیگری استفاده کنند یا برنامههای ثالثی را روی گوشی خود بارگذاری یا نصب کنند.
اما Jailbreak کردن گوشی سازوکارهای امنیتی سیستمعاملهای همراه را هم مختل کرده و باعث میشود تا بدافزارها بتوانند به داخل محیط تلفن همراه نفوذ کنند. ۴۴ درصد افرادی که برای Jailbreak اقدام میکنند به دنبال نصب برنامههای جدیدی هستند که در فروشگاههای رسمی وجود ندارد و ۵۵ درصد کل کاربران گفتهاند روی تبلیغات برنامههای موبایلی کلیک میکنند. ۴۸ درصد هم گفتهاند اگر چنین لینکهایی در محیط ایمیل برایشان ارسال شود بر رویشان کلیک میکنند. تمامی این اقدامات میتواند امنیت کاربران را به خطر بیندازد. مساله نگران کننده دیگر این است که ۵۴ درصد کل پرسش شوندگان گفتهاند شروط استفاده از هر برنامه را مطالعه نمیکنند که باعث میشود آنها از دسترسیهای مربوط به هر برنامه و تبعات استفاده از آنها اطلاعی نداشته باشند.
ارسال نظر