بهترین روش جلوگیری از پفافزارها در ویندوز ۱۰
دنیای اقتصاد: با آپدیت بزرگ جدید ویندوز ۱۰ یا همان Creators Update، مایکروسافت ویژگی جدیدی را به ویندوز ۱۰ اضافه میکند که در جلوگیری از نصب Bloatwareها یا به اصطلاح «پفافزارها» به کاربران کمک خواهد کرد. مایکروسافت در حال تست یک ویژگی جدید است که امکان نصب برنامهها تنها از طریق Windows Store ممکن خواهد بود و از نصب برنامههای کلاسیک Win۳۲ جلوگیری میکند. با فعال کردن این ویژگی، هر زمان که کاربر بخواهد اپلیکیشنهای Win۳۲ را نصب کند، با پیغام اخطار مواجه میشود که به کاربر اعلام میکند اپلیکیشنهای windows Store در حفظ امنیت سیستم، به شما کمک خواهند کرد.
دنیای اقتصاد: با آپدیت بزرگ جدید ویندوز ۱۰ یا همان Creators Update، مایکروسافت ویژگی جدیدی را به ویندوز ۱۰ اضافه میکند که در جلوگیری از نصب Bloatwareها یا به اصطلاح «پفافزارها» به کاربران کمک خواهد کرد. مایکروسافت در حال تست یک ویژگی جدید است که امکان نصب برنامهها تنها از طریق Windows Store ممکن خواهد بود و از نصب برنامههای کلاسیک Win۳۲ جلوگیری میکند. با فعال کردن این ویژگی، هر زمان که کاربر بخواهد اپلیکیشنهای Win۳۲ را نصب کند، با پیغام اخطار مواجه میشود که به کاربر اعلام میکند اپلیکیشنهای windows Store در حفظ امنیت سیستم، به شما کمک خواهند کرد. این ویژگی بهصورت پیشفرض غیرفعال است اما کاربران در صورت نیاز میتوانند آن را بهراحتی فعال کنند.
مایکروسافت دو آپشن مختلف را برای این ویژگی ارائه میکند: از کاربران بهطور کامل در نصب اپلیکیشنهای Win۳۲ ممانعت میشود یا اینکه پس از نمایش اخطار، به کاربر اجازه نصب را میدهد. بدون شک این یک ویژگی حیاتی در ویندوز ۱۰ محسوب میشود و به مایکروسافت امکان جلوگیری نصب پفافزارها و باجافزارها در سیستمهای مجهز به ویندوز ۱۰ را خواهد داد. البته این ویژگی برای کاربرانی که قصد استفاده از اپلیکیشنهای کلاسیک Win۳۲ مانند Adobe Photoshop یا گوگل کروم را دارند، بیاستفاده خواهد بود اما برای کاربرانی که قصد استفاده از ویژگیهای پایه ویندوز را دارند، بسیار مفید خواهد بود. جلوگیری از نصب برنامههای Win۳۲ مطمئنا باعث حفظ امنیت کاربران مبتدی خواهد شد چون از این طریق احتمال نصب باجافزارها نیز کاهش پیدا میکند. برنامههای Windows Store نیز بخش اعظمی از نیازهای این افراد را برطرف خواهد کرد، البته به لطف Desktop App Converter مایکروسافت، کاربران میتوانند برخی از برنامههای Win۳۲ را نیز دانلود کنند. همچنین مایکروسافت روی بخشی دیگر فعالیت میکند که امکان نصب برنامههای Win۳۲ را بهطور کامل غیرممکن میکند و احتمالا خیلی جالب خواهد بود. اخیرا ردموند پلتفرم جهانی ویندوز خود را گسترش داده است، البته از آنجایی که مایکروسافت اخیرا به دنبال یک سیستمعامل واحد جهانی برای دستگاههای خود از هولولنز گرفته تا کامپیوترها است، گسترش ابعاد ویندوز ۱۰ خیلی تعجبآور بهنظر نمیرسد. احتمال میرود آپدیت بزرگ ویندوز ۱۰ در ماه آوریل عرضه شود و کاربران پس از نصب آپدیت جدید میتوانند از این ویژگی جدید و دیگر امکانات مختلف این آپدیت استفاده کنند.
ارسال نظر