رئیس اتحادیه صنف رایانه مطرح کرد
تبعات افزایش ۱۰ درصدی تعرفه لپتاپ
رئیس اتحادیه فناوران رایانه با انتقاد از افزایش ۱۰ درصدی تعرفه واردات لپتاپ به کشور، خواستار کاهش این تعرفه بهدلیل ورود کالای قاچاق به بازار شد. به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمهدی میرمهدی صبح روز شنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه تعرفه واردات کالای لپتاپ از ۵ درصد به ۱۵ درصد افزایش پیدا کرده است، اظهار کرد: بهدلیل این افزایش تعرفه، برخی از صنوف مبادرت به واردات کالای قاچاق به بازار این صنف کردهاند. به نحوی که شاهد هستیم از صنوفی مانند صنف آهن، ۲۵ هزار کالای لپتاپ با کارت بیمه غیر اصلی، وارد بازار IT کردهاند که این کالاها، قاچاق هستند.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه با انتقاد از افزایش ۱۰ درصدی تعرفه واردات لپتاپ به کشور، خواستار کاهش این تعرفه بهدلیل ورود کالای قاچاق به بازار شد. به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمهدی میرمهدی صبح روز شنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه تعرفه واردات کالای لپتاپ از ۵ درصد به ۱۵ درصد افزایش پیدا کرده است، اظهار کرد: بهدلیل این افزایش تعرفه، برخی از صنوف مبادرت به واردات کالای قاچاق به بازار این صنف کردهاند. به نحوی که شاهد هستیم از صنوفی مانند صنف آهن، ۲۵ هزار کالای لپتاپ با کارت بیمه غیر اصلی، وارد بازار IT کردهاند که این کالاها، قاچاق هستند. وی با بیان اینکه افزودن تعرفه واردات، تنها به نفع قاچاقچیان بوده و باعث ورود کالاهای غیراصلی به بازار میشود، ادامه داد: تا پیش از این در بازار لپتاپ هیچگونه کالای غیراصلی وارد نمیشد، اما با افزایش تعرفهها، شاهد آن هستیم که از صنوف دیگر، در حال واردات این کالا به صورت قاچاق هستند که این موضوع در نهایت به ضرر مصرفکننده نهایی خواهد بود.
میرمهدی با اشاره به اینکه درخواست کاهش تعرفه واردات لپتاپ و تعیین تعرفه ۵ درصدی مانند گذشته را طی نامهای به گمرک، وزیر صنعت و نیز ریاستجمهوری ارائه کردهایم، تاکید کرد: صنف فناوری اطلاعات، خواستار بازنگری قانون در تعرفه کالاهای دیجیتال بهویژه لپتاپ است. وی با تاکید براینکه افزایش تعرفه واردات در این مقطع به درآمد دولت نمیافزاید، افزود: این تصمیم تنها منافع قاچاقچیان را برطرف میکند و صنوف دیگر به سمت قاچاق کالاهای IT روی میآورند. رئیس اتحادیه فناوران رایانه با اشاره به بررسی طرح الزام کارتهای بازرگانی فنی برای کالاهای وارداتی، ادامه داد: این موضوع از سوی کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح شده که بهطور قطع میتواند مشکل کالاهای قاچاق را حل کند. میرمهدی همچنین از برنامه هیات عالی نظارت بر اصناف برای ادغام ۴ اتحادیه مرتبط با صنف فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: ما از ادغام این اتحادیهها و ایجاد یک اتحادیه منسجم و مستقل استقبال میکنیم. هماکنون ۴ اتحادیه فناوران رایانه، صوت و تصویری و موبایل، الکترونیک و دستگاههای مخابراتی در این صنف مشغول به فعالیت هستند که ادغام آنها و پایهریزی برای ایجاد یک اتحادیه مستقل برای فناوری اطلاعات در جهت رفع تداخل صنفی، امری ضروری محسوب میشود. رئیس اتحادیه فناوران رایانه همچنین از برگزاری نمایشگاه «کامپیوتکس تهران» مردادماه در مصلای تهران خبر داد و افزود: این نمایشگاه با هدف فروش و خدمات پس از فروش کالاهای کامپیوتری شامل سختافزار، نرمافزار، شبکه و ماشینهای اداری برگزار میشود. وی اظهار کرد: نمایشگاه کامپیوتکس با مجوز وزارت صنعت و معدن ۱۹ تا ۲۲ مرداد برای نخستینبار در مصلای تهران برگزار میشود و صنف رایانه کالاهای خود را حداقل با ۲۰ درصد کاهش قیمت در این نمایشگاه عرضه خواهند کرد. میرمهدی هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی کالاهای اصلی با قیمتهای رقابتی در حوزه رایانه عنوان کرد و ادامه داد: معرفی شرکتهای معتبر ارائهدهنده خدمات پس از فروش، کمک به واحدهای صنفی کوچک برای حضور در این بازار و در نهایت ترغیب مصرفکننده به خرید کالاهای IT در شرایط رکود بازار، از جمله اهداف برپایی کامپیوتکس تهران است.
ارسال نظر