نظر بیلگیتس درباره حریم خصوصی دیجیتال
دنیای اقتصاد: بیلگیتس چهره مطرح دنیای تکنولوژی در جدیدترین اظهارنظر خود درباره موضوع رعایت حریم خصوصی در دنیای دیجیتال عنوان کرده نباید با دید «مطلقگرایی» به این موضوع نگاه کرد. موسس مایکروسافت از طرح دعوی شرکت خود در مقابل دولت آمریکا (که در قالب آن مایکروسافت درخواست کرده آزادی عمل در آگاهسازی کاربران، در صورت درخواست دولت برای دسترسی به دادههای کاربران در اختیار این شرکت قرارگیرد) حمایت کرد. بیلگیتس در کنفرانس خبری که در واشنگتن برگزار شد در این خصوص گفت: «این احتمال وجود دارد که در برخی موارد، دولت نیاز به دسترسی محرمانه به اطلاعات و ایمیلهای کاربران داشته باشد اما موضوع مورد بحث مایکروسافت آن است که نباید دستوراتی برای جلوگیری از آگاهسازی کاربران از انجام این روند وجود داشته باشد.
دنیای اقتصاد: بیلگیتس چهره مطرح دنیای تکنولوژی در جدیدترین اظهارنظر خود درباره موضوع رعایت حریم خصوصی در دنیای دیجیتال عنوان کرده نباید با دید «مطلقگرایی» به این موضوع نگاه کرد. موسس مایکروسافت از طرح دعوی شرکت خود در مقابل دولت آمریکا (که در قالب آن مایکروسافت درخواست کرده آزادی عمل در آگاهسازی کاربران، در صورت درخواست دولت برای دسترسی به دادههای کاربران در اختیار این شرکت قرارگیرد) حمایت کرد.بیلگیتس در کنفرانس خبری که در واشنگتن برگزار شد در این خصوص گفت: «این احتمال وجود دارد که در برخی موارد، دولت نیاز به دسترسی محرمانه به اطلاعات و ایمیلهای کاربران داشته باشد اما موضوع مورد بحث مایکروسافت آن است که نباید دستوراتی برای جلوگیری از آگاهسازی کاربران از انجام این روند وجود داشته باشد.
این در حالی است که در شکواییه مایکروسافت که هفته پیش در دادگاه فدرال شهر سیاتل مطرح شد اینچنین عنوان شده که دولت با جلوگیری از امکان باخبرسازی مشتریان از دسترسی به اطلاعاتشان، در واقع قانون اساسی را نقض کرده است. این حرکت مایکروسافت در حالی انجام میشود که تا چند هفته پیش موضوع چالش داغ میان دولت و شرکت اپل در خصوص رمزگشایی آیفون تولیدی این شرکت، به بحث روز در حوزه حریم خصوصی دیجیتال تبدیل شده بود. گیتس معتقد است در این زمینه باید همکاری و هماهنگی بیشتری میان مسوولان دولتی و حامیان حریم خصوصی دیجیتال ایجاد شود تا با ایجاد چارچوبهای قانونی، توازنی ایدهآل در خصوص دسترسی دولت به اطلاعات شخصی کاربران ایجاد شود. او در این خصوص میگوید: «بهنظر من هیچ راهکار مطلقی که معتقد باشد دولت باید دسترسی کامل به تمامی اطلاعات کاربران داشته باشد یا در مقابل، اینکه ادعا کند تمامی اطلاعات باید از چشم مسوولان دولتی مخفی باشند، وجود ندارد.» گیتس در خصوص مناقشه میان اپل و افبیآی و طرح موضوع عدم پشتیبانی او از شرکت اپل در رسانهها نیز عنوان کرد سرخطهای خبری که مدعی بودهاند او از موضع افبیآی دفاع کرده کاملا اشتباه هستند. بیلگیتس، ثروتمندترین مرد جهان علاوه بر موارد یادشده به تشریح فعالیتهای موسسه بیل و ملیندا گیتس، انجمن بشردوستانهای که در سال ۲۰۰۰ تاسیس شد و در حال حاضر سرمایه ۴۰ میلیارد دلاری دارد نیز پرداخت. این سازمان در حال حاضر توجه خود را روی مساله شیوع Zika، که ارتباط مستقیمی با بروز هزاران مورد Microcephaly (کوچکشدن غیرطبیعی سر که در واقع در پی عدم رشد کامل مغز، ایجاد میشود) در برزیل داشته و مناطق زیادی از آمریکای لاتین و حوزه دریای کارائیب را درگیر کرده، معطوف کرده است. گیتس معتقد است؛ نیاز به همکاری ویژه بخش خصوصی و دولتهای مختلف بهمنظور توزیع سریع محصولات و داروهای ویژه مبارزه با Zika و دیگر بیماریهای انتقال یافته توسط پشهها وجود دارد.
ارسال نظر