۷ برنامه وزارت علوم برای اقتصاد دانش بنیان
خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی وزارت علوم از تدوین ۷ برنامه این وزارتخانه برای تحقق اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: اجرای برنامههای وزارت علوم در این حوزه نیازمند اعتبارات خاص است. وحید احمدی ادامه داد: شورای اقتصادی کشور وظیفه توسعه نیروی انسانی دانشی را برعهده وزارت علوم قرار داده که این وزارتخانه با همکاری دستگاههای مختلف برنامههای آموزشی و پژوهشی در این زمینه طراحی و تدوین کرده است. وی افزود: در وزارت علوم شاخصها، عملکردها و برنامهریزیهای مربوط به اقتصاد دانشبنیان تدوین و طراحی شده است که به زودی این موضوعات در قالب یک کتابچه منتشر خواهد شد.
خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی وزارت علوم از تدوین ۷ برنامه این وزارتخانه برای تحقق اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: اجرای برنامههای وزارت علوم در این حوزه نیازمند اعتبارات خاص است.وحید احمدی ادامه داد: شورای اقتصادی کشور وظیفه توسعه نیروی انسانی دانشی را برعهده وزارت علوم قرار داده که این وزارتخانه با همکاری دستگاههای مختلف برنامههای آموزشی و پژوهشی در این زمینه طراحی و تدوین کرده است. وی افزود: در وزارت علوم شاخصها، عملکردها و برنامهریزیهای مربوط به اقتصاد دانشبنیان تدوین و طراحی شده است که به زودی این موضوعات در قالب یک کتابچه منتشر خواهد شد. معاون پژوهشی وزارت علوم اضافه کرد: در این وزارتخانه ۷ پروژه ملی درخصوص توسعه اقتصاد دانشبنیان تدوین شده که این پروژهها برای تصویب به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور ارسال شده است.احمدی خاطرنشان کرد: پروژههای ملی وزارت علوم در زمینه اقتصاد دانشبنیان شامل توسعه آزمایشگاههای مرکزی دانشگاهها، هدفمندسازی پایاننامهها، توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه، تقاضا محور کردن پژوهشهای دانشگاهی، هدفمندسازی و کارآمدسازی آموزشهای دانشگاهی و توسعه شبکه علمی کشور است. وی
عنوان کرد: برای اجرای برنامههای وزارت علوم در راستای اقتصاد دانشبنیان نیازمند اختصاص اعتبار هستیم که امیدواریم در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور به این موضوع توجه کنند. معاون پژوهشی وزارت علوم افزود: در صورتی طرحهای پژوهشی که بخشی از اقتصاد دانشبنیان کشور بهشمار میروند به نتیجه خواهد رسید که بودجه مورد نیاز آنها تامین شود. اگر به طرحهای پژوهشی بودجه لازم نرسد و در مدت زمان مشخصی طرحها بیش از ۷۰ درصد توسعه نیابد، تنها هدررفت بودجه داشتهایم.
ارسال نظر