نیواینترنشنالیست

«مردم، واکنش آدم‌ها و عقایدی که دارند.» این عبارت مانیسفت ماهنامه‌ای است که می‌خواهد در بعدی جهانی با مخاطبش ارتباط برقرار کند. ماهنامه‌ای که مدت زیادی از چاپ و نشر آن می‌گذرد و باید اذعان کرد در راهی که گام گذارده بسیار با ثبات نشان داده است. منظور ماهنامه «نیواینترنشنالیست» چاپ آمریکا است. در شماره جدید آن که مطالبش از طریق اینترنت در اختیار مخاطبان قرار دارد پرونده کاملی درباره مالیات نوشته شده که می‌تواند بسیار خواندنی باشد.از آنجا که در بحران کنونی اقتصاد جهانی از مالیات هم صحبت شده و از آن به عنوان عاملی شکننده در اقتصاد آن کشور نام برده شده، این پرونده می‌تواند مفید و خواندنی باشد.

در بخش‌های گوناگون این ماهنامه سیاسی- اقتصادی بخش‌های دیگری هم وجود دارد که می‌تواند به فراخور مورد استفاده قرار گیرد. اما همان طور که پیشتر آمد، پرونده شماره جدید این ماهنامه با عنوان «عدالت مالیاتی» تهیه شده و بخش‌های متنوعی را در بر گرفته است. حتی می‌توانید تاریخچه مالیات را هم در همین شماره بخوانید و جالب‌تر اینکه در بخش‌های دیگر، نحوه تعامل کشورهای پرقدرت با کشورهای ضعیف‌تر مورد بررسی قرار گرفته تا بر ابعاد همه جانبه‌گرایی آن افزوده شود.

بحران جهانی و عدالت مالیاتی عنوان مطلبی است که در این شماره نوشته شده است. در بخشی از این مطلب آمده است: «مالیات در آمریکا یکی از ارکان دولت برای تحرک بود، اما در نهایت دست سران را در پوست گردو گذاشت. امروز در نروژ همان روال به شکلی دیگر دنبال می‌شود تا این بزرگ‌ترین تولید‌کننده نفت به روز آمریکا دچار نشود. دیگر کشورها هم باید از این مساله درس عبرت بگیرند. هر اتفاقی برای آمریکا بیفتد می‌تواند در اندازه‌ای کوچک‌تر یا بزرگ‌تر برای سایر کشورها روی دهد. آن زمان باید پرسید آن کشور‌ها هم مانند آمریکا از حساب ذخیره ارزی چند تریلیون دلاری برخوردارند که در روز مبادا به دادشان برسد!»

تحلیل پیرامون کمک چند صدمیلیاردی چین به واحدهای فعال اقتصادی آن کشور نیز در پرونده شماره بعد این ماهنامه در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. شما می‌توانید مطالب این نشریه را در نشانی اینترنتی http://www.newint.org مطالعه کنید.