راهاندازی دوباره ۴۱ کارخانه در کرمانشاه
دنیای اقتصاد، کرمانشاه، الهام اکبری: سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری کرمانشاه گفت: بهزودی پای سرمایهگذاران بزرگ را به کرمانشاه باز خواهیم کرد. هدایت حاتمی در مراسم تجلیل از صنعتگران و معدن کاران نمونه استان کرمانشاه از کاهش یک درصدی نرخ بیکاری استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد، این رقم به میانگین کشوری یعنی ۸/ ۱۰ درصد برسد. وی اظهار کرد: بهبود فضای کسبوکار میتواند بخشی از مشکل صنعتگران را حل کند. محمدعارف ابراهیمی، رئیس خانه معدن استان کرمانشاه نیز در این مراسم، معدن را بخش مهم و جداییناپذیر اقتصاد کشور دانست که مواد اولیه صنایعی از جمله سیمان، پتروشیمی، کاشی، صنایع ذوب و.
دنیای اقتصاد، کرمانشاه، الهام اکبری: سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری کرمانشاه گفت: بهزودی پای سرمایهگذاران بزرگ را به کرمانشاه باز خواهیم کرد. هدایت حاتمی در مراسم تجلیل از صنعتگران و معدن کاران نمونه استان کرمانشاه از کاهش یک درصدی نرخ بیکاری استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد، این رقم به میانگین کشوری یعنی ۸/ ۱۰ درصد برسد. وی اظهار کرد: بهبود فضای کسبوکار میتواند بخشی از مشکل صنعتگران را حل کند. محمدعارف ابراهیمی، رئیس خانه معدن استان کرمانشاه نیز در این مراسم، معدن را بخش مهم و جداییناپذیر اقتصاد کشور دانست که مواد اولیه صنایعی از جمله سیمان، پتروشیمی، کاشی، صنایع ذوب و... را تامین میکند. وی گفت: براساس آمارها در ایران ۶۸ نوع ماده معدنی کشف شده که ذخیره قطعی آنها ۴۰ میلیارد تن است و براساس آماری که ایمیدرو اعلام کرده ارزش این ذخایر معدنی ۷۰۰ میلیارد دلار است. به گفته این مسوول ایران اگرچه یک درصد جمعیت جهان را دارد، اما صاحب هفت درصد ذخایر معدنی دنیا است. ابراهیمی تصریح کرد: ۶۲۰ هزار نفر در حوزه معدن و صنایع وابسته به آن در کشور در حال فعالیت هستند و سالانه ۴۵۰ میلیون تن مواد معدنی از کشور استخراج میشود. وی با بیان اینکه براساس برنامهریزی افق ۱۴۰۴ ایران باید در حوزه معدن قدرت اول منطقه باشد، گفت: متاسفانه از این برنامه عقب هستیم. ابراهیمی راه رونق معدن را وارد کردن سرمایهگذاران داخلی و خارجی به این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: باید در زمینه فرآوری مواد معدنی بیشتر کار کنیم و جلوی خامفروشی معادن را بگیریم. رضا رحیمی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز در این مراسم از تصویب ۲۴۰ میلیون یورو اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای پتروشیمی کرمانشاه خبر داد و تصریح کرد: سال گذشته با استفاده از ۲۰۰ میلیارد تومان از خط اعتباری سفر مقام معظم رهبری توانستیم ۴۳ واحد صنعتی را با ۲ هزار نفر اشتغالزایی، فعال کنیم. رحیمی به وجود ۹۳۰ واحد صنعتی با ۲۸ هزار نفر اشتغالزایی و ۳۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه در استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته رقم صادرات صنعتی استان به ۸۰۰ میلیون دلار رسید که رقم قابل توجهی است. رئیس خانه صنعت و معدن کرمانشاه نیز گفت: سال گذشته علاوهبر رفع مشکلات ۱۳۰ واحد صنعتی استان، با تلاشهای صورت گرفته ۴۱ واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشتند.
معراج محرابی با اشاره به حضور ۵۵ نفر از مدیران و کارشناسان خانه صنعت و معدن کرمانشاه در هیاتهای حل مشکل صنایع استان گفت: این افراد مشکلات واحدها را بهطور کارشناسی شده به اطلاع مسوولان میرسانند. رئیس خانه صنعت و معدن کرمانشاه به احیای موضوع ستاد تسهیل در استان نیز اشاره کرد و گفت: افزایش اختیارات بانکها برای پرداخت تسهیلات با سقف بالا از درخواستهایی است که در این زمینه وجود دارد، اما متاسفانه نبود این اختیارات در شرایط کنونی باعث گرفتار شدن مدیران در پیچ و خم اداری و صرف هزینههای بالا شده است. وی تقویت فرهنگ استفاده از محصولات داخل استان را نیز خواستار شد و افزود: شرکتها و سازمانهای دولتی باید موظف شوند تا خریدهای خود را از شرکتهای تولیدی داخل استان انجام دهند که این کار باعث رونق کسبوکار میان واحدها خواهد شد.
ارسال نظر