رتبه بندر شهید رجایی در مقابله با آلودگی نفتی
دنیای اقتصاد - بندرعباس: کارشناس مسوول مقابله با آلودگی نفتی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: با اقدامات صورت گرفته، بندر شهید رجایی بهعنوان یکی از بنادر مجهز منطقه خلیجفارس از نظر تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی شناخته شده است. به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، جمال پاکروان توجه به محیط زیست دریایی را پایه و اساس بسیاری از کنوانسیونها و پروتکلهای حوزه حمل ونقل دریایی دانست. وی ادامه داد: کنوانسیون بینالمللی آمادگی مقابله و همکاری در برابر آلودگی نفتی، کنوانسیون بینالمللی جلوگیری از آلودگی ناشی از کشتیها و پروتکل آمادگی مقابله و همکاری در برابر سوانح آلودگی ناشی از مواد خطرناک و سمی ازجمله این موارد محسوب میشود.
دنیای اقتصاد - بندرعباس: کارشناس مسوول مقابله با آلودگی نفتی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: با اقدامات صورت گرفته، بندر شهید رجایی بهعنوان یکی از بنادر مجهز منطقه خلیجفارس از نظر تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی شناخته شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، جمال پاکروان توجه به محیط زیست دریایی را پایه و اساس بسیاری از کنوانسیونها و پروتکلهای حوزه حمل ونقل دریایی دانست.
وی ادامه داد: کنوانسیون بینالمللی آمادگی مقابله و همکاری در برابر آلودگی نفتی، کنوانسیون بینالمللی جلوگیری از آلودگی ناشی از کشتیها و پروتکل آمادگی مقابله و همکاری در برابر سوانح آلودگی ناشی از مواد خطرناک و سمی ازجمله این موارد محسوب میشود.
کارشناس مسوول مقابله با آلودگی نفتی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ضمن بیان این مطلب که جمهوری اسلامی ایران به هر سه کنوانسیون مذکور پیوسته است، افزود: بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران در زمینه کنترل و بازرسی ایمنی کشتیها یکی از ۱۰ بندر معروف دنیا است. وی در همین رابطه بیان کرد: بهمنظور به حداقل رساندن ورود گونههای مهاجم دریایی، آب توازن کشتیها در بندر شهید رجایی کنترل شده و زائدات نفتی شامل، آب شستوشوی حاصل از مخازن کشتیها دریافت میشود.
پاکروان اعلام کرد: مراکز و پیمانکاران و پرسنل بندر شهید رجایی به صورت ۲۴ ساعته برای پاکسازی یا مقابله با آلودگی نفتی آماده هستند تا در سریعترین زمان ممکن خود را به منطقه برسانند.
این کارشناس دریایی با اشاره به برخی از اقدامات صورتگرفته توسط بزرگترین بندر تجاری ایران در سال ۱۳۹۲ گفت: حدود ۷ هزار مترمکعب زائدات نفتی کشتیها طی سال گذشته، جمعآوری و به مراکز بازیافت انتقال یافته است. همچنین ۲میلیون یورو تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی شامل پمپهای جمعآوری نفت و دیوارهای محدودکننده نفت خریداری شده است. وی اضافه کرد: با اجرایی شدن پروژه پاکسازی دریا از کشتیهای مغروق برای اولین بار در هرمزگان تاکنون ۴ فروند یدککش خارج شده است.
کارشناس مسوول مقابله با آلودگی نفتی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: اخیرا طرح ملی آمادگی، مقابله و همکاری در برابر آلودگی نفتی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و برای عملیاتی شدن، دستورالعمل اجرایی آن نوشته شده است.
وی گفت: در هرمزگان نیز طرح استانی مقابله با آلودگی دریایی تدوین شده و بر اساس آن، همه شرکتهای نفتی باید طرحهای کوچک محلی داشته باشند.
پاکروان در پایان تاکید کرد: طبق ارزیابیهای صورت گرفته، بندر شهید رجایی به عنوان یکی از بنادر مجهز منطقه خلیجفارس از نظر تجهیزات مقابله با آلودگی شناخته شده است.
ارسال نظر