دنیای اقتصاد - اهواز - محمد علاف‌پور: وزیر کشور گفت: استاندارانی که از سوی دولت یازدهم منصوب شده‌اند باید منادی عدالت در استان خود باشند.
عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم معارفه استاندار جدید خوزستان اظهار کرد: وقتی دولت‌ها عوض می‌شوند، رویکردها و نظرها در جهت خدمت به مردم و از سوی خود مردم برای دولت جدید مشخص می‌شود و مردم برای ایجاد تغییرات جدید انتظار تغییر در سطح مدیران را دارند. این تغییرات به معنای ضعف و ناکارآمدی مدیران سابق نیست، بلکه تفاوت و نوع نگاه است.
رحمانی فضلی با اشاره به فرآیند انتخاب استانداران در دولت تدبیر و امید افزود: عبدالحسن مقتدایی استاندار جدید خوزستان را بعد از مشورت با برخی نخبگان خوزستان از جمله نماینده ولی فقیه، نمایندگان خوزستان در مجلس و برخی دیگر از افراد انتخاب کردیم. وزیر کشور ادامه داد: برای خوزستان بعد از یک جمع‌بندی به آقای مقتدایی به عنوان استاندار رسیدیم که البته ایشان از پذیرش این سمت خودداری کردند، ولی بعد از اصرار ایشان قبول کردند به عنوان استاندار جدید مشغول به کار شوند. جا دارد از جاسم جادری رییس ستاد انتخاباتی رییس جمهور در استان خوزستان تشکر ویژه‌ای بکنم که در انتخاب استاندار جدید نقش خوبی ایفا کرد.
رحمانی فضلی گفت: انتظار ما از استاندار جدید این است که در اداره استان شعار اعتدال را سرلوحه همه فعالیت‌های خود قرار دهد. وزیر کشور ضمن درخواست از استاندار جدید خوزستان به پیاده‌سازی کامل عدالت در خوزستان اظهار کرد: نزدیک‌ترین و بهترین مسیر برای اجرای عدالت، رعایت قانون است و استاندار جدید باید به گونه‌ای عمل کند که مردم در پناه قانون احساس امنیت و آرامش کنند. وزیر کشور با اشاره به اینکه بسته‌ها و منابع لازم در استان خوزستان برای فاصله گرفتن از اقتصاد نفتی مهیا است، گفت که این استان ققنوس وار از دل خاکستر جنگ روییده است و اکنون باید از منابع خدادادی و بی‌شمار آن برای تقویت اقتصاد ملی بهترین استفاده را کرد.گردش مالی این استان سالانه دوازده هزار میلیارد تومان است که رقم بسیار بالایی است و می‌توان از طریق این مبلغ این استان را به توسعه و رشد و تعالی رساند. رحمانی فضلی عنوان کرد: در خوزستان می‌توانیم به بهترین شکل ممکن سرمایه‌گذار خارجی جذب کنیم ولی لازمه این‌کار این است که چهره استان را به صورت زیبا به دنیا معرفی کنیم. به جرات می‌گویم خوزستان می‌تواند علاوه بر توسعه و آبادی معین چهار استان دیگر کشور نیز باشد این موضوع را به عنوان رییس سابق دیوان محاسبات کشور و با عدد و رقم می‌گوییم. وی در ادامه با اشاره به حساسیت رهبر انقلاب نسبت به استان خوزستان عنوان کرد: چندی پیش در خدمت رهبر انقلاب بودیم و ایشان در خصوص مدیریت در استان خوزستان سوالاتی فرمودند و من ضمن معرفی استاندار جدید به ایشان اعلام کردم که یکی از اهداف اصلی وزارت کشور اجرای پروژه بزرگ توسعه‌ای استان خوزستان است که ایشان رضایتشان را در این خصوص اعلام کردند. وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه در خوزستان می‌توانیم سالانه سه هزار میلیارد تومان مالیات دریافت کنیم، عنوان کرد: نمایندگان استان در مجلس پیگیر این موضوع باشند که این مالیات در خود استان هزینه شود با این‌کار می‌توان استان خوزستان را احیا کرد. استاندار خوزستان نیز با بیان اینکه برداشت آب از سرچشمه‌های کارون متعارض با قانون و مصوبه احداث ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان است، گفت: هر ۶ نیروگاه را از مسیر کارون خارج می‌کنم. عبدالحسین مقتدایی اظهار کرد: در دوران آقای حجازی به بهترین شکل در استان تحول ایجاد شد و من از زحمات وی به طور ویژه تشکر می‌کنم. استاندار خوزستان با بیان اینکه در زمان آقای حجازی در مناطق حاشیه‌نشین استان کارهای قابل تقدیری انجام شد، افزود: قول می‌دهم که تمام کارهای باقی‌مانده از دولت قبل را نیمه‌کاره‌‌‌ رها نکرده و به اتمام برسانم.
وی گفت: هر دولتی که بر سر کار می‌آید نباید از دولت قبل ایراد بگیرد، چراکه هر مجموعه دارای ضعف‌هایی است پس بهتر است که از قوت‌ها بگوییم و تنها به ضعف‌ها نپردازیم.
مقتدایی با بیان اینکه استاندار به نوعی یک رییس‌جمهور در محدوده جغرافیایی خودش به شمار می‌رود، افزود: در دوره‌ای که استاندار خوزستان بودم، وسعت اختیاراتم را با هیچ‌چیز عوض نکردم. وی با اشاره به اینکه بهترین سمفونی وحدت در استان، طول یک هزار کیلومتری کارون است، عنوان کرد: وجود قومیت‌ها در استان یک مزیت و فرصت به شمار می‌رود و به هیچ عنوان یک تهدید نیست. استاندار خوزستان ادامه داد: اگرچه با هدف تولید برق اقدام به ساخت چهار سد و ۶ نیروگاه در مسیر کارون کرده‌اند، اما از طرفی چگونه می‌خواهیم دستور رهبری را مبنی بر احداث ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان که نیاز به آب دارد، اجرایی کنیم. وی با بیان اینکه وجود ۸۰ هزار هکتار اراضی نیشکر و اجرای طرح ۸۰۰ هزار هکتار کشاورزی در استان نیاز به آب دارد، افزود: برداشت آب از سرچشمه‌های کارون متعارض با قانون و مصوبه احداث ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان است، از این رو من هر ۶ نیروگاه را از مسیر کارون خارج می‌کنم. مقتدایی عنوان کرد: قرار نیست در این مملکت هر کسی که در مرکز یا گوشه‌ای مستقر شد به نفع خود تصمیم‌گیری کند. موضوع سرچشمه‌های کارون تاکنون اجتماعی و اقتصادی بوده، اما متاسفانه در حال سیاسی شدن است و این امر باعث می‌شود که فرصت خدمت از دست برود. وی افزود: قرار بر این بود که در طول سال ۲۵۶ متر مکعب از سرچشمه‌های کارون برداشت شود، اما امروز برداشت آب با تونلی که در حال احداث است به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب رسیده است.