ساری- خبرنگار دنیای‌اقتصاد: با توجه به اهمیت طرح جامع آب و خاک البرز و سرمایه‌گذاری ۱۲۰میلیون دلاری بانک جهانی در این طرح باید بیش از ۵هزار مترمکعب سهم معادن کوهی را در تولید شن و ماسه استان افزایش داد. محمدرضا فروزان، معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای استان در جلسه‌ای که در محل کارگاه قطعه دوم کانال البرز تشکیل شده بود، گفت: تامین مصالح شن و ماسه در استان یکی از مشکلات اجرایی طرح‌های عمرانی از جمله شبکه آبیاری و زهکشی است. وی ضمن اشاره به اهمیت طرح جامع آب و خاک البرز و سرمایه‌‌‌گذاری ۱۲۰میلیون دلاری بانک جهانی در این طرح گفت: مصالح موردنیاز این طرح روزانه بیش از پنج‌هزار مترمکعب است که باید برای پیشرفت سریع کار آماده شود.

عزیز‌ا... واحد، مدیر عامل آب منطقه‌ای استان نیز در این جلسه افزود: طرح جامع آب و خاک البرز به عنوان طرح نمونه بانک جهانی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا است و تمامی مسائل و مشکلات و روند اجرایی این طرح هر ماه در اختیار وزرای نیرو، کشاورزی و اقتصاد و دارایی و مسوولان بانک جهانی قرار می‌گیرد و اگر خللی در اجرای این طرح به وجود آید از انعکاس داخلی و انعکاس خارجی برخوردار خواهد شد.

وی با اشاره به مسیرهای بحرانی اجرای این طرح از جمله عبور از جاده اصلی قائم‌شهر به بابل افزود: تلاش می‌شود در مدت کمتراز ۳ماه این بخش از کار به اتمام برسد.

واحد، روش‌های پیشنهادی برای کاهش مصرف مصالح در اجرای طرح را شامل: تبدیل کانال ذوزنقه (خاکی) به فلوم (بتنی) و تبدیل کانال‌های فرعی به کانال‌های نیمه لوله اعلام کرد و افزود: امیدواریم در آینده در یکی از شهرهای استان این کارخانه ساخته شود تا در شبکه‌های فرعی به ویژه شبکه ۳ و ۴ از تولیدات این کارخانه استفاده شود.

رادبود، مدیرکل دفتر فنی استاندار مازندران نیز در این جلسه ضمن تاکید بر تامین مصالح موردنیاز طرح‌های عمرانی خواستار مطالعه، بررسی و ساماندهی محل برداشت‌ها شد و افزود: با توجه به شرایط خاص استان باید تلاش کنیم که سهم معادن کوهی را در تولید شن و ماسه استان افزایش دهیم.