پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس به دستگاه جذب اتمی مجهز شد
محمد صدیق مرتضوی در گفتوگو با «ایرنا»، هزینه خرید این دستگاه را ۳میلیارد ریال عنوان کرد.
رییس پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان گفت: این پژوهشکده به دستگاه جذب اتمی مجهز شده است.
محمد صدیق مرتضوی در گفتوگو با «ایرنا»، هزینه خرید این دستگاه را ۳میلیارد ریال عنوان کرد. وی افزود: با استفاده از این دستگاه این پژوهشکده قادر خواهد بود دامنه فعالیتهای خود را توسعه دهد و اثرات آلایندههای زیست محیطی را بر زیستگاههای آبزیان بررسی کند.
به گفته وی، همچنین به کمک این دستگاه میزان ترکیبات فلزات از جملهجیوه، سرب و کادمیم، ترکیبات نفتی و مشتقات آنها، سموم و اسیدهای چرب در اکوسیستمهای آبی تعیین میشود. وی اظهار کرد: پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان فعالیتهای تحقیقاتی خود را در قالب گروههای بومشناسی، زیستشناسی دریا، ژنتیک آبزیان، تکثیر و پرورش آبزیان و صنایع غذایی دریایی انجام میدهد.
مرتضوی کاهش تنوع آبزیان، پایین بودن میزان میگو در هکتار، تخریب اکوسیستمهای حاشیه خلیجفارس ناشی از توسعه فعالیتهای صنعتی و انسانی، توسعه صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، ورود نفت به دریا از طریق نفتکشها و تخریب فاضلابهای صنعتی را از مهمترین مشکلات بر شمرد.
وی گفت: این پژوهشکده درصدد دریافت گواهینامه بینالمللی ۱۷۰۲۵ برای آزمایشگاه است که با دریافت این گواهینامه میتوان در طرحهای تحقیقاتی بینالمللی مشارکت داشت.
ارسال نظر