دنیای اقتصاد - مشهد - اعظم اعظمی: در مراسمی با حضور مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، عملیات اجرایی دو طرح بزرگ صنعتی در نیشابور آغاز شد. فخرالله مولایی، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در حاشیه آغاز عملیات اجرایی این طرح‌ها گفت: با بهره‌برداری از دو طرح بزرگ صنعتی مجتمع فولاد نیشابور و ناحیه صنعتی میان جلگه برای بیش از ۱۷هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه‌ اجرای این طرح‌ها علاوه بر تکمیل زنجیره صنعتی کشور، برای شمار زیادی از مردم این خطه نیز اشتغالزایی خواهد داشت، بیان کرد: طرح مجتمع فولاد نیشابور در زمینی به مساحت ۶۰۰ هکتار در شهرک صنعتی عطار اجرا خواهد شد که فاز اول آن به مساحت ۴۱ هکتار با اعتبار یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال عملیاتی می‌شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه،‌ صنعت فولاد را یکی از پایه‌های مهم اقتصاد هر کشور توصیف کرد و افزود: با اجرای فاز اول این طرح علاوه بر برآورده کردن بخش زیادی از نیاز کشور در بخش تولید تیرآهن بال پهن، اشتغالزایی افزون بر ۶۰۰ نفر به‌طور مستقیم و ۱۲ هزار نفر به صورت غیر‌مستقیم فراهم می‌شود.

وی با قدردانی از سرمایه‌گذاران طرح مجتمع فولاد نیشابور گفت: آینده درخشانی را برای شرکت فولاد نیشابور پیش‌بینی می‌کنم؛ چراکه اکنون زیر‌ساخت‌های مناسبی برای این مجموعه در نظر گرفته شده است.

مولایی پیش‌بینی کرد: با وجود معدن سنگان در نزدیکی محل طرح مجتمع فولاد نیشابور، سالانه سهمیه مناسبی از این معدن برای تولیدات فولاد و تیرآهن در نظر گرفته ‌شود و از سوی دیگر ۲۰ تا ۳۰ درصد تولیدات از طریق آهن‌های قراضه و کنسانتره تامین خواهد شد.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه با اشاره به ناحیه صنعتی میان جلگه که در فضایی به وسعت ۵۰ هکتار و با اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال ساخته خواهد شد، افزود: استقرار ۱۰۰ واحد تولیدی در ناحیه صنعتی میان جلگه پیش‌بینی شده که در مجموع برای پنج هزار نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

در ادامه کلنگ جانمایی تجهیزات خط تولید تیرآهن I و H شرکت خیام فولاد نیشابور، با وسعت ۴۱ هکتار و چهار هزار مترمربع زیربنای سوله صنعتی برای نورد فولاد و ۱۰۰ هزار مترمربع فضای سبز و پیش‌بینی اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر نیز به زمین زده شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: در تجهیز زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی کشور تا ۹۰ درصد موفق عمل کرده‌ایم و اکنون موضوع اصلی تولید است.

وی با تاکید بر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در مناطق محروم گفت: برای تحقق این مهم مشوق‌هایی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است و همه امکانات را بسیج کرده‌ایم تا هرچه زودتر شاهد تحقق عدالت صنعتی در کشورمان باشیم.

مولایی گفت: وظیفه ذاتی ما آماده‌سازی شرایط برای سرمایه‌گذاران است، البته بیشتر در مناطق محروم و کم‌برخوردار؛ زیرا تجمیع امکانات فقط در مناطق برخوردار، مغایر شعار عدالت‌طلبی است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به اینکه پیشرفت صنعتی باید در همه مناطق صورت گیرد، گفت: با پیشرفت صنایع، می‌توان اشتغال ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه باید همایش‌هایی برای جذب سرمایه‌گذاران و ارائه اطلاعات دقیق به آنها برگزار کنیم، اضافه کرد: در حال حاضر کیفی‌سازی برای سازمان‌ ما در اولویت است.