در کمیسیون آمایش صنعتی محقق شد
تصویب ۳۱ طرح صنعتی در لرستان
دنیای اقتصاد - خرم آباد - ناهید بازگیر: مدیر کل صنایع و معادن استان لرستان گفت: برای بهرهگیری از تسهیلات آمایش صنعت، ۳۱ طرح تولیدی و صنعتی در کمیسیون آمایش صنعت لرستان به تصویب رسید. علی مهدوی تصریح کرد: حجم سرمایهگذاری این تعداد طرح ۲۷۷هزار و ۴۴۲میلیاردریال است که با بهرهبرداری از آنها زمینه اشتغال بهکار دوهزار و ۴۷۵نفر فراهم میشود.
مدیرکل صنایع و معادن لرستان افزود: ۲۴ طرح از این تعداد طرح مصوب با حجم سرمایهگذاری یکهزار و ۹۸۹میلیاردریال و اشتغالزایی یکهزار و ۴۳۱ نفر در وزرات صنایع و معادن نیز به تصویب رسیده است. وی تصریح کرد: برای بهرهگیری از تسهیلات آمایش ویژه طرحهای نیمه تمام نیز ۱۰ طرح با حجم تسهیلات ۲,۳۳۹میلیاردریال و اشتغال ۵۲۸ نفر به تصویب کمیسیون آمایش استان لرستان رسیده است.
مهدوی گفت: از این تعداد طرح نیمه تمام تاکنون شش طرح موفق به دریافت مجوز و مصوبه لازم از بانک شدهاند.
وی افزود: به منظور بهرهگیری از تسهیلات آمایش ویژه تامین سرمایه در گردش واحدهای فعال، ۱۴۲ واحد فعال استان برای اخذ ۶۶۵میلیاردریال تسهیلات از طریق کمیسیون به بانک معرفی شدهاند.
مهدوی گفت: از این تعداد ۶۲ طرح مصوبه لازم بانک را دریافت کرده و ۵۳ طرح نیز موفق به اخذ تسهیلات مربوطه شدهاند.
مدیرکل صنایع و معادن استان لرستان، کل تسهیلات پرداختی در بخش سرمایهگذاری را ۱۹۵میلیاردریال عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بخش صنعت و معدن استان لرستان به دلیل نبود سرمایهگذاری مناسب، کمبود نقدینگی در واحدها و نبود زیرساختهای مناسب و کم کاریهای گذشته، تا رسیدن به نقطه مطلوب توسعه و رونق اقتصادی فاصله زیادی دارد.
وی افزود: طی سالهای اخیر اقدامات مناسبی به دلیل توجه ویژه دولت و همچنین فعالیت مدیران اجرایی استان برای رشد و توسعه واحدهای صنعتی لرستان انجام شده که این اقدامات موجب جهشی مناسب در این بخش شده است.
مهدوی اظهار کرد: اقدامات مفید و موثر انجام شده در سالهای اخیر موجب فعالیت مجدد چهار واحد از واحدهای صنعتی تعطیل استان و بازگشت آنها به چرخه تولید شده است.
وی با اشاره به اقدامات موثر دولت و مجموعه اجرایی استان برای توسعه و رونق بخش صنعت و معدن لرستان اظهار داشت: به عنوان مثال ۳۰میلیوندلار از طریق صندوق ذخیره ارزی برای راهاندازی مجدد واحد تولیدی یخچالسازی لرستان جذب شده که موجب فعالیت تولیدی موثر این واحد شده است.
مهدوی افزود: همچنین در سال گذشته بازپرداخت تسهیلات و بدهی ۱۹۶ واحد صنعتی این استان که دچار بحران مالی بودند با حمایت دولت و مدیریت ارشد لرستان، به تعویق افتاده است.
وی اظهار کرد: استان لرستان دارای ظرفیتها و توانمندیهای بالایی در حوزه صنعت و معدن است که تاکنون از این ظرفیتها و امکانات موجود برای توسعه و رونق اقتصادی استان استفاده بهینه نشده است.
مهدوی تصریح کرد: اکنون برخی از صنایع و واحدهای تولیدی استان به دلیل وجود مشکلاتی توان فعالیت خود را از دست داده یا با توانی کمتر از ظرفیت خود فعالیت میکنند.
ارسال نظر