مدیرعامل سیمان سپاهان اعلام کرد
مقاومت سیمان سربارهای نسبت به یونهای خورنده
دنیای اقتصاد - اصفهان: مدیرعامل سیمان سپاهان گفت: به رغم تمام ویژگیهای کیفی ممتاز سیمان سربارهای، متاسفانه در کشور ما هنوز فرهنگ مصرف این نوع سیمان نهادینه نشده و بخش عمدهای از تولیدات کارخانجات سیمان به سیمانهای پرتلند اختصاص دارد. حسین آربیع در نخستین همایش نقش صنعت سیمان در توسعه پایدار افزود: سیمان سربارهای در قیاس با سیمان پرتلند معمولی از مزایای بسیار زیادی برخوردار است که از جمله میتوان به داشتن مقاومت نسبت به یونهای مهاجم خورنده اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه این مجتمع به واسطه مجاورت با صنعت فولاد قادر به استفاده از سربارههای این صنعت میباشد و به واسطه دانش فنی خود امکان تولید سیمان سر بارهای را کسب کرده است، افزود: عملکرد بتن این سیمان طی ۱۵ سال گذشته در استانهای مرکزی و جنوبی کشور، پروژههای اسکلت و بندرسازی چابهار، سیستان و بلوچستان، پروژههای پارس جنوبی و سدسازی بسیار رضایتبخش بوده و این سیمان هم اکنون بر اساس استانداردهای ملی ایران، آمریکا و اروپا تولید و مصرف میشود. آربیع با اشاره به اینکه سیاست کلی کشور در راستای توسعه پایدار، ایجاد حداکثر زمان ماندگاری و حداقل کردن خسارت در پروژههای بهینهسازی، انبوهسازی و عمرانی است، یادآور شد: این شرکت در حال حاضر ۳۰درصد تولید سیمان سربارهای و ۷۰درصد تولید سیمان معمولی دارد. رییسسازمان صنایع و معادن استان نیز در این همایش با اشاره به پیشبینی سند چشم انداز توسعه برای تولید ۵۵میلیون تن فولاد در کشور گفت: از این میزان فولاد، ۲۰درصد به شکل سرباره تولید میشود و این یعنی در سال ۱۴۰۴، دهمیلیون تن سرباره در کشور تولید خواهد شد، از این رو باید تلاش کرد تا در کنار اجرای طرحهای توسعه و افزایش ظرفیت تولید فولاد چیزی به عنوان ضایعات سرباره بدون استفاده نماند.
محسن پورسینا با اشاره اینکه استفاده از سرباره در ساخت وسازهای داخل کشور مرسوم بوده، اما کاربرد سیمان سربارهای در این بخش قدمت زیادی ندارد، خاطرنشان کرد: سیمان سربارهای BFCS مقاومتی بالاتر از سیمان پرتلند معمولی دارد به همین دلیل ترویج استفاده از آن در ساخت وساز اقدام خوبی در راستای مقاومسازی ساختوسازهای کشور است.
ارسال نظر