دنیای اقتصاد- بندرعباس- علی نظری: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس گفت: با توجه به زیرساخت‌ها و توانایی‌های موجود، این منطقه در آینده به مهم ترین محل استقرار و همچنین قطب صنایع انرژی بر کشور تبدیل می‌شود. مسعود هندیان با بیان این مطلب از برنامه‌ریزی برای تولید ۱۰ میلیون تن فولاد به عنوان بخشی از این توانایی‌ها نام برد و اظهار کرد: تاکنون تولید چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تن آن عملی شده است.

وی با اشاره به کارخانه‌های درحال ساخت و بهره‌برداری فولادی این منطقه از جمله صبا فولاد، فولاد جنوب کیش، فولاد هرمزگان و فولاد کاوه جنوب، ابراز کرد: با بهره‌برداری کامل از این واحدها و همچنین ساخت صنایع پایین دستی تولید سالانه ۱۰ میلیون تن فولاد در این منطقه عملی می‌شود.

این مقام مسوول از استان هرمزگان با تولید ۲۴۰ هزار تن آلومینیوم به عنوان قطب اول تولید آلومینیوم کشور نام برد و از وجود تنها اسکله اختصاصی مکانیزه تخلیه و بارگیری مواد فله معدنی کشور بعنوان یکی دیگر از مزیت‌های آن یاد کرد.

به گفته وی، ظرفیت این اسکله از شش میلیون تن در حال افزایش به ۱۲میلیون تن است که با نصب تجهیزات، پیش‌بینی می‌شود تا قبل از بهار سال آینده به بهره‌برداری برسد.

هندیان با اشاره به فعالیت بیش از ۳۰ شرکت سرمایه‌گذار، افزایش امکانات، خدمات و همچنین بهره‌گیری از توانایی‌های موجود را به عنوان برنامه‌های اصلی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس برای دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده دانست.