دنیای اقتصاد - مشهد - اعظم اعظمی: رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هر سال بودجه مشخصی برای شوراهای اجتماعی محلات در نظر گرفته می‌شود که این میزان برای سال ۹۲ حدود پنج میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، غلامرضا بصیری پور در مراسم دومین سالگرد تشکیل شورای اجتماعی محلات افزود: یکی از برنامه‌هایی که طی سال‌های گذشته در شورای شهر به تصویب رسید و اجرایی شد، طرح انجمن شورا یاری محلات بود که امروز به شکل شورای اجتماعی محلات کار خود را ادامه می‌‌دهد. وی به حمایت شهرداری و شورای شهر از این شوراها اشاره کرد وگفت: هر سال بودجه مشخصی برای این شوراها در نظر گرفته می‌شود. وی در ادامه تشکیل سه دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا را حاصل مشارکت مردم در مدیریت شهر دانست و افزود: نظام اجتماعی کشور به تنهایی نمی‌تواند خواسته‌های مردم را برآورده کند و این نظام در صورتی کارآیی لازم را دارا خواهد بود که مردم نیز در آن مشارکت داشته باشند. بصیری پور تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا را حاصل مشارکت مردم در عرصه مدیریت شهرها عنوان کرد. در ادامه این مراسم شهردار مشهد مشارکت مردم در تصمیم‌گیری در خصوص حل مسائل و مشکلات شهری را، جزو برنامه‌های شهرداری دانست و اظهار کرد: خانواده مهم‌ترین رکن تشکیل‌دهنده جامعه است و اگر ما بخواهیم جامعه‌ای سالم و الگو داشته باشیم، باید در گام اول به خانواده توجه کنیم. پژمان خاطرنشان کرد: امروز به دلیل مهاجرت‌های گسترده به شهرها و توسعه نداشتن زیرساخت‌ها متناسب با افزایش جمعیت، شهرها دچار مشکلات اساسی شده‌اند که این مشکلات بدون همکاری مردم حل شدنی نیست.

شهردار مشهد تاکید کرد: در سال‌های گذشته به این نتیجه رسیده‌ایم که نمی‌توان مسائل را با بخش‌نامه و دستور حل کرد و تا مردم به مسائل ورود پیدا نکنند، مشکلات حل نخواهد شد. پژمان توجه به مشارکت مردم در مدیریت کلان‌شهر مشهد را جزو دستور کارهای شهرداری دانست و افزود: در این راستا، اقدامات مختلفی انجام شده که یکی از نمونه‌های بارز آن، تشکیل شورای اجتماعی در محلات مختلف شهر است.

شهردار مشهد تصریح کرد: در محلات مشهد، سرمایه‌ها و نخبگان فراوانی حضور دارند که می‌توانند با قرارگیری در کنار هم به بهترین روش مسائل و مشکلات محله خود را حل کنند. پژمان خاطرنشان کرد: برای معرفی این افراد و در راستای همکاری مردم هر محله با شورای اجتماعی، ویژه‌نامه‌ای با عنوان «شهرآرا محله» تولید می‌شود تا علاوه بر معرفی نخبگان هر منطقه، مشکلات و کاستی‌ها را منعکس کرده و برای حل آنها چاره‌جویی کند.