ساری - خبرنگار دنیای‌اقتصاد: ۱۰ مورد تابلوی با سرعت متغیر دیجیتالی و ۱۷۰ مورد تابلوی فسفری در محور هراز نصب شد.

علی نوری، رییس اداره راه و ترابری هراز با اعلام این مطلب و با بیان اینکه این تابلوها در پیچ‌های خطرناک جاده نصب شده‌اند، گفت: محور تاریخی هراز به عنوان مهم‌ترین محور ارتباطی استان با مرکز کشور، همواره یکی از پرترددترین محورهای ارتباطی مازندران به شمار می‌رود. از این رو این اداره کل به غیر از اقدامات گسترده در زمینه تعریض و چهار خطه کردن محور فوق فعالیت‌های ایمن‌سازی وسیعی را در این محور در دستور کار دارد .

وی در ادامه تصریح کرد: لکه گیری و انجام آسفالت به مقدار ۱۵۰ تن و تسطیح و شانه‌سازی محور به طول ۳۰ کیلومتر به همراه ریزش‌برداری به طول ۴۰ کیلومتر از دیگر اقدامات انجام شده اداره راه و ترابری هراز در دو ماه اول سال جاری در محور هراز است. رییس اداره راه و ترابری هراز در ادامه خاطرنشان کرد: ترمیم و مرمت دیوار ضامن پیچ ابتهاج، تنقیه و لایروبی آبرو پل‌ها به مقدار ۵۵۰۰ متر مکعب و جلوگیری از ساخت و‌سازهای غیرمجاز از دیگر فعالیت‌های ایمن‌سازی این اداره در محور ارتباطی هراز است.

نوری پور در ادامه در خصوص اقدامات ایمن‌سازی این اداره در محورهای فرعی تصریح کرد: ساخت یک دستگاه آبرو و ساخت دیوار گابیونی در چند منطقه رانشی محور فرعی پلمون ـ رینه و همچنین نصب و بهسازی گاردریل و علائم و ریزش برداری در چند منطقه محور فرعی لاسم را می‌توان از اقدامات ایمن‌سازی این اداره در محورهای حساس و فرعی پلمون ـ رینه و لاسم برشمرد. بر اساس این گزارش، طول محور ارتباطی هراز در حوزه استحفاظی استان مازندران ۱۲۵ کیلومتر است که در آن تعداد ۱۳ دستگاه تونل و ۶ دستگاه گالری وجود دارد.