گزارش - در گردهمایی، تحول در نظام اداری مطرح شد
توسعه مازندران توسط تجربیات مدیران لایق عملیاتی میشود
ساری - خبرنگار دنیای اقتصاد: موضوعی که امروزه در جوامع اهمیت فراوانی دارد، بحث تحول اداری است و این تحول محقق نخواهد شد مگر با اصلاح سیستمها و روشهای توسعه فناوری که مشارکت پرسنل و نظام و پیشنهادات از جمله مصداقهای این تحول محسوب میشوند.
سیدمحمد کریمی، استاندار مازندران در گردهمایی یک روزه تحول در نظام اداری که در سالن اجتماعات باشگاه برق استان مازندران و با حضور معاون راهبردی منابع انسانی و معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی رییسجمهور و مسوولان استانی و محلی برگزار شد با بیان مطالب فوق افزود: اگر تحول اداری صورت گیرد شاهد ارتقای بهرهوری خواهیم بود و اگر ارتقای بهرهوری داشته باشیم موفق بوده و برای تحقق هدف گام برخواهیم داشت. وی متذکر شد: اگر این فرآیند به وجود آید رضایتمندی و ارائه خدمات فراهم شده و توسعه فرهنگی و اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.
کریمی توسعه فکر و اندیشه و فرهنگ را بسیار مهم و با ارزش دانست و افزود: برای تقویت آن باید زنجیره تحول را در حوزه مدیریت و برنامهریزی، مسکن و شهرسازی، معماری خاص شهری و روستایی، اختصاص بودجه را بهگونهای طراحی و به کار گیریم که بتوانیم فرهنگ اصیل خود را حفظ کنیم.
استاندار مازندران در ادامه از راهاندازی دفاتر منابع انسانی و تحول اداری در استانداریهای مناطق یک کشور شامل: تهران، سمنان، مازندران، خراسانشمالی، قزوین و گلستان خبر داد و افزود: باید به دنبال آن باشیم که مدیران چه شرایط و ویژگیهایی باید داشته باشند تا تحول و ارتقای بهرهوری و رضایتمندی مردمی به وجود آید و شاهد استفاده از توسعه اقتصادی و اجتماعی باشیم. وی تاکید کرد: توسعه استان توسط تجربیات مدیران لایق عملیاتی خواهد شد.
طباطبایی، معاون راهبردی منابع انسانی رییسجمهور نیز در این مراسم با بیان اینکه باید به اندیشههای سازگار توجه کنیم و از تمامی ظرفیتها استفاده کنیم، افزود: جهتگیری کلان باید به سمتی برود که دولت کارآفرین باشد و از حالت تصدیگری بیرون بیاید. وی با بیان اینکه در قانون برنامه پنجم باید نگرشها عوض شود، افزود: دولت موظف است از طریق مقرراتزدایی نسبت به کاهش حجم مقررات و سادهسازی امور اقدام کند. وی افزود: ویژگیهای نظام اداری موجود در بحث و تقسیم نکردن امور، درونگرا بودن، روزمرهمدار و نزدیکبین، تحولگریز و محافظهکار، مشارکتناپذیری، خود محور و افراططلب، تجربهگرا و سنتیاندیش و دانشگریز، بینظم و ناهماهنگ، انحصارگرا و ... بودن است که باید روی آن کار شود تا تحول اداری عملی شود.
معاون راهبردی منابع انسانی رییسجمهور تصریح کرد؛ هر دولتی که تمام تفکرش روی اقتصاد بگردد قفل میکند.
ارسال نظر