از گوشه و کنار- در پنجمین نمایشگاه مبلمان در همدان مطرح شد
آینده صنعت مبلمان نگران کننده است
همدان - خبرنگار دنیای اقتصاد: پنجمین نمایشگاه تخصصی مبلمان، لوستر، چراغهای روشنایی و تزیینی در محل نمایشگاههای بینالمللی همدان برگزار شد.
براساس این گزارش، برگزاری این نمایشگاه و گردهمایی تولید کنندگان عمده مبل ایران در حالی است که این صنعت با چالشهای بیشماری به ویژه در بخش صادرات روبهرو است که آینده این صنعت را با مشکل مواجه کرده است، از این رو لازم است سریعتر نسبت به رفع آنها اقدامات لازم صورت بگیرد. یک عضو اتحادیه صادرکنندگان مبل و مدیر طرح بهسازی صنایع چوب ایران در این باره با بیان مشکلات مربوط به تولید و صادرات مبلمان ایران عنوان کرد: به دلیل حاکم شدن قوانین اشتباه سرمایهگذاریها، صنعت مبلمان از بخش تولید به بخش توزیع منتقل شده به طوری که در سالهای اخیر ۱۰۰ واحد توزیعی به پنج تا شش هزار واحد توزیعی افزایش یافته و واحدهای تولیدی بسیاری تعطیل شدهاند.
حسن عبداللهی از وضعیت صادرات مبلمان نیز اظهار نارضایتی کرد و گفت: در ۳۰ سال گذشته صنعت مبلمان کشور به شدت در بازار جهانی این کالا عقب افتاده و اگر فشارها ادامه یابد، مشکلات بیشتر خواهد شد.
عضو هیاتمدیره و دبیراتحادیه صادرکنندگان مبلمان منزل و اداری نیز با اشاره به برنامههای این اتحادیه گفت: اجرای برنامههای اتحادیه صادرکنندگان مبلمان با چشمانداز افزایش توانمندیهای صادرکنندگان و تولید کنندگان مبلمان بوده و به همین دلیل نیز در تدوین استراتژی این صنعت اهداف کوتاه مدت و نیز ایجاد و تقویت زیرساختهای لازم تعریف شده است.سمیعزاده اضافه کرد: در حال حاضر کمیسیون صادرات و امور نمایشگاهی، عضویت، امور حقوقی، اطلاعرسانی، آموزش و تحقیقات IT در این اتحادیه بحثهای تخصصی مربوط به صادرکنندگان و تولیدکنندگان را مورد بررسی قرار میدهند. وی از اجرای طرح جامع اطلاعات صادرات و واردات مبلمان با همکاری سازمان توسعه تجارت خبر داد و گفت: علاوه بر این طرح مدیریت زنجیره تامین شامل تامین مواد اولیه، طراحی و تولید و توزیع نیز برای این صنعت در حال طراحی است.
رییس اتحادیه صادرکنندگان مبلمان منزل و اداری و دکوراسیون نیز با انتقاد از عملکرد اتاق ایران در مقابل اتحادیهها و تشکلهای زیر مجموعه خود گفت: متاسفانه اتاق ایران و تشکلها دو گروه از بخشخصوصی هستند که دور هم نشستهاند و قادر به حل مشکلات نیز نیستند، چرا که دولت حتی در پذیرش اتاق بازرگانی یا اعمال نظرات بخشخصوصی دچار تردید است و واقعیت آن است که اتاق عملکرد خاصی را به تشکلها نشان نداده است.
ارسال نظر