شیراز- خبرنگار دنیای اقتصاد: کارشناس ارشد ستاد حوادث غیرمترقبه استانداری فارس از ایجاد بانک اطلاعات مکانی در ستاد حوادث غیرمترقبه این استان خبر داد.

فرید وکیل‌زاده با اعلام خبر فوق افزود: تهیه این بانک حاوی ۳۱لایه اطلاعات مکانی استان است که پس از آماده‌سازی، در سامانه GIS قرار داده شده است.

وی با بیان اینکه ترکیب این لایه‌های اطلاعاتی برای نخستین بار در استان انجام می‌شود، افزود: این لایه‌های اطلاعاتی کاربرد وسیعی در تحلیل اطلاعات مختلف مانند تقسیمات کشوری و مرزهای شهرستان‌ها، بخش‌ها و دهستان‌ها، راه‌های اصلی و فرعی، رودخانه‌ها، دریاچه‌ها، گسل‌ها، زلزله‌خیزی، پوشش گیاهی، سیل‌خیزی، زمین‌شناسی، حوزه‌های آبخیز و فرسایش خاک و اقلیم و بارش استانی دارد. وکیل‌زاده تصریح کرد: لایه‌های اطلاعاتی یاد شده چون در سامانه GIS و با ویژگی مکانی (جغرافیایی) استفاده و ترکیب می‌شوند به کاربران مختلف از جمله مدیران و کارشناسان استانی قدرت تحلیل و آنالیز اطلاعات بالایی می‌دهند تا در تصمیم‌گیری‌های استانی نقش دقیق‌تری ایفا کنند. کارشناس استانداری فارس در بیان مزایای این طرح گفت: مکان‌یابی نقاط حادثه‌‌دیده مانند زلزله یا سیل‌زده و تاثیرپذیری مناطق و نقاط اطراف از توانایی‌های این سیستم است که در هنگام بحران‌های طبیعی می‌تواند در تصمیم‌گیری‌ به منظور امدادرسانی موثر واقع شود.