مدیرعامل شهرکهای صنعتی خراسان رضوی تاکید کرد:
تامین برق چالش اصلی صنایع خراسان رضوی
مشهد- خبرنگار دنیای اقتصاد: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: یکی از چالشهای اساسی بخش صنعت تامین برق واحدهای صنعتی است.
سلیمانی این مشکل را یک مساله کشوری دانست و افزود: حدود ۲۵درصد برق مصرفی استان مربوط به بخش صنعت است، این در حالی است که برای توسعه واحدهای صنعتی، شرکت برق از تامین برق مورد نیاز واحدهایی که برق زیادی برای تولید نیاز دارند، ناتوان است.
وی با بیان اینکه در همه شهرستانها و برخی از بخشهای بزرگ استان شهرک و ناحیه صنعتی وجود دارد، اظهار کرد: در حال حاضر در سطح استان توازن و تقاضای منطقی برای سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت فراهم شده است.
سلیمانی تصریح کرد: در استان تعداد شهرکها و نواحی صنعتی از ۱۶شهرک و ناحیه در سال ۸۴ به ۳۸شهرک و ناحیه رسیده که در ۳۴ شهرک کار واگذاری زیرساختها و امکانات برای سرمایهگذاران فراهم شده است.
وی به رویکردهای این شرکت در حوزه SME اشاره کرد و گفت: ایجاد خوشههای صنعتی و توسعه شبکههای پیمانکاری با به کارگیری توان بخش خصوصی از رویکردهای شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی است و در حال حاضر حدود ۱۵مشاور تخصصی SME در شهرکها و نواحی صنعتی فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۲هزار و ۲۵۰قرارداد با واحدهای تولیدی منعقد شده است، گفت: در سال ۸۶ حدود ۱۹۰هکتار زمین صنعتی واگذار کردهایم که نسبت به ۱۴۵هکتار در سال ۸۵ از رشد قابل توجهی در متراژ واگذاری زمین برخوردار بوده است.
وی به وجود تقاضای زیاد برای ایجاد شهرکهای صنعتی اشاره و تاکید کرد: تقاضا برای ایجاد شهرکهای صنعتی روز به روز بیشتر میشود و در حال حاضر به رغم توسعه شهرکهای صنعتی تنها ۳۵درصد واحدهای تولیدی که به بهرهبرداری میرسند را میتوانیم پوشش دهیم.
وی تعداد خوشههای صنعتی شناسایی شده در سطح کشور را ۲۵۰ خوشه برشمرد و گفت: در سطح خراسان ۱۷ خوشه صنعتی شناسایی شده است که قابلیت کار و توسعه دارند و با ۴ خوشه صنعتی قرارداد کار مشاورهای و توسعهای بسته شده است.
وی افزود: این خوشهها شامل خوشه صنعتی مبلمان شاندیز، خوشه صنعتی زعفران، خوشه صنعتی قطعات خودرو و خوشه صنعتی جواهرات است که در حال توسعه هستند و خوشه صنعتی فیروزه و سیلیس و فرآوردههای سیلیس تربتجام نیز از برنامههای آینده این شرکت است.
سلیمانی بر ضرورت حمایت سازمانها و دستگاههای مرتبط از ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی تاکید و اظهار کرد: تسهیلات در حوزه تولید نباید قطع شود و قطع تسهیلات حوزه تولید خسارت جبرانناپذیری را تحمیل خواهد کرد.
ارسال نظر