250 فرصت سرمایه‌گذاری در استان البرز

دنیای اقتصاد - کرج - مجید طاهرخانی: برای سرمایه‌گذاری در استان البرز ۲۵۰ فرصت سرمایه‌گذاری در این استان شناسایی شد. علیرضا بدری، مشاور استاندار و مدیر کل جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی استانداری البرز در نشست مدیران ادارات، سازمان‌های دولتی وتشکل‌های صنفی که به منظور هماهنگی و هم اندیشی پیرامون شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و بازرگانی استان البرز و ترکیه ترتیب یافت، زمینه‌های سرمایه‌گذاری استان البرز را بیشتر در بخش‌های صنعت، گردشگری، زیرساخت، شهرداری‌ها، فاضلاب، کشاورزی، مسکن و صنایع مادر بیان کرد.

وی افزود: برای این منظور قرار است از ۲۵ تا ۲۸ بهمن ماه جاری همایشی در همین رابطه با شرکت سرمایه‌گذاران و بازرگانان دو کشور ایران و ترکیه در شهر استانبول این کشور برگزار شود.وی معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، معرفی محصولات قابل صادرات ایران به بازرگانان و سرمایه‌گذاران ترک، امکان ارتباط مالی و پولی میان بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری داخلی با بانک‌ها و موسسات کشور ترکیه، معرفی بانک‌های فعال منطقه همچون بانک توسعه اسلامی و اکو بانک و چگونگی مشارکت این بانک‌ها درپروژه‌های مشترک را بخشی از اهداف این همایش عنوان کرد.

بدری، همچنین معرفی و شناسایی مجمع بازرگانان و سرمایه‌گذاران دو کشور، آشنایی بازرگانان ایران با منطقه آزاد تی‌کرداک ترکیه به عنوان دروازه‌ای برای صادرات محصولات کشورمان به اروپا، آشنایی سرمایه‌گذاران دوطرف با منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، استفاده از امکانات ترانزیت و تجارت کالا و نیز آشنایی با مقررات، قوانین و معافیت‌های گمرکی در موافقت‌نامه‌های منطقه‌ای کشورهای عضو اکو را از دیگر اهداف این همایش عنوان کرد.مدیرکل جذب سرمایه‌گذاری استانداری البرز تاکید کرد: با توجه به روابط دو کشور همسایه و بضاعت و پتانسیل‌های بالای استان البرز در نظر داریم با سرمایه‌گذاران استانبول ترکیه تعامل برقرار کنیم.

در این نشست مهندس بیگلری از موسسه مشاوران مالی و سرمایه‌گذاری پارسیان فردا و مجری برگزاری این همایش نیز با اشاره به توانمندی‌های ترکیه برای سرمایه‌گذاری در استان البرز به مقایسه آماری در رابطه با میزان سرمایه‌گذاری دو کشور پرداخت و آمادگی این کشور را برای ارائه تسهیلات به سرمایه‌گذاران و بازرگانان ایرانی در همه زمینه‌ها مورد تاکید قرار داد.

در این نشست همچنین کیومرث امیری، رییس سازمان اقتصاد استان البرز نیز ضمن اشاره به توانمندی‌ها و پتانسیل‌های استان البرز گفت: ساختارهای سرمایه‌گذاری در استان البرز ساختارهای کاملی است و هیچ گونه مشکلی برای سرمایه‌گذاری در آن وجود ندارد.

وی اظهار امیدواری کرد: در سفر هیات استان البرز به ترکیه و شرکت در همایش استانبول، این هیات بتواند ضمن معرفی توانمندی‌ها و ویژگی‌های استان البرز زمینه‌های لازم را برای رفع تنگناهای شناسایی شده و جلب سرمایه‌گذاران ترک در این استان فراهم آورد.

در نشست یاد شده سید محمد جواد حسینی، مدیر حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری کرج نیز گفت: شهرداری حدود ۱۴ طرح به ارزش ۲/۶ هزار میلیارد تومان به دبیر‌خانه همایش ارائه داده که در صورت آمادگی بخش خصوصی ترکیه و امضای تفاهم‌نامه همکاری آماده واگذاری این پروژه‌ها برای اجرا است.

مدیر حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری کرج این پروژه‌ها را شامل ساماندهی دنباله رودخانه کرج، سایت پیاده روی اطراف دریاچه کرج، تله کابین، احداث هتل در این منطقه، احداث خط ۲ و ۳ مترو و مونوریل کرج، پروژه اداری - تجاری و فرهنگی میدان شهدا، پروژه تجاری - اداری و فرهنگی میدان جمهوری، دو لاین شمالی - جنوبی ادامه اتوبان همت در داخل شهر کرج، مجتمع اداری - تجاری آزادگان و پارکینگ‌های مکانیزه در ۱۲ منطقه شهرداری کرج عنوان کرد.وی تصریح کرد: با اجرای این طرح‌ها تحول عظیمی در همه زمینه‌ها در کلانشهر کرج صورت خواهد گرفت.

در این نشست افشین امینی، مدیر کل گمرک استان البرز نیز به قابلیت‌های منطقه ویژه فرودگاه پیام اشاره کرد و آنها را برای ایجاد واحدهای تولیدی و اقتصادی ، بسته بندی کالاهای وارداتی و نیز صادرات و واردات برای سرمایه‌گذاری دو کشور یادآور شد.

وی، آمادگی گمرک را برای هرگونه همکاری و ارائه تسهیلات به سرمایه‌گذاران و بازرگانان دو کشور در این رابطه مورد تاکید قرار داد.در این نشست شهرداران مناطق آسارای کرج، نظرآباد و اشتهارد نیز ضمن ارائه پروژه‌های مربوطه، آمادگی خود را برای همکاری با سرمایه‌گذاران ترک در زمینه‌های گردشگری، کشاورزی، دامداری، زنبورداری و مسکن اعلام داشتند.