تجلیل از واحدهای نمونه صنعتی در خراسان رضوی
دنیای اقتصاد- خراسان رضوی- فاطمه رمارم: همزمان با مبعث پیامبر رحمت و مهربانی رسول مکرم اسلام (ص)و درآستانه دهم تیرماه روزملی صنعت ومعدن با ... حضور مهدی غضنفری وزیر بازرگانی وسرپرست وزارت صنایع ومعادن و همچنین روسای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی واتاق بازرگانی استاندارخراسان رضوی؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ مدیران ارشد دستگاههای اجرایی و بیش از دو هزار کارآفرین صنعتی و معدنی در مراسمی از مدیران واحدهای نمونه صنعتی و معدنی استان خراسان رضوی تجلیل شد، همچنین از۸۴تن مدیران نمونه استان از جمله مدیران واحدهای نمونه صنعتی ومعدنی، شهرکهای صنعتی، مراکز تحقیق و توسعه و خدمات فنی و مهندسی، معادن و نیز جهادگر اقتصادی، مکتشف، پیشکسوت، کارشناس، مدیران بانکی و دولتی نمونه تجلیل شد. راضیه علیرضایی سرپرست سازمان صنایع و معادن استان خراسان رضوی در این مراسم گفت: در سال ۸۹ با صدور بالغ بر ۵۱۸ پروانه با ۱۴۵۷۳ میلیارد ریال سرمایهگذاری صنعتی ومعدنی به جایگاه دوم کشور پس از تهران دست یافتیم. وی ادامه داد: در بخش معدن نیز رزند رشد سالهای گذشته تداوم داشته به گونهای که با بهرهبرداری از ۸۷ معدن با ۲۹۴ میلیون تن ذخیره ماده معدنی در سال ۸۹ شاهد افزایش ۷۳درصدی سرمایهگذاری نسبت به سال ۸۸ میباشیم. علیرضایی با تاکید براینکه در سال ۹۰ صیانت از واحدهای موجود در استان و تلاش برای بهرهبرداری از ظرفیتهای ایجاد شده را در دستور کار داریم، گفت: صادرات را امسال در اولویت فعالیت سازمان صنایع و معادن قرار داده و برآنیم که با تلاش برای حفظ روند جذب سرمایه در بخش صنعت و معدن با رویکرد تکمیل زنجیرههای تولید و توجه به بهرهبرداری صنعتی از معادن استان و تقویت کشاورزی صنعتی در توسعه صنعت و معدن شهرستانها مساعی ویژهای را معطوف نماییم.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز گفت: باید همواره از تولید به عنوان یک ارزش مهم یاد شود و به گونهای که وقتی سخن از تولید به میان میآید، همه به آن به عنوان یک ارزش احترام قائل شوند.سید حسینهاشمی افزود: رسانههای ارتباط جمعی نقش بسیار مهمی در تبیین این فرهنگ مهم در جامعه بر عهده دارند. وی حضور ۹۲ درصدی سرمایهگذاری بخش خصوصی در صنعت و معدن خراسان رضوی را یاد آور شد و گفت: هم اکنون ارتباط تنگاتنگ و همدلی خاصی بین مدیریت عالی، نمایندگان مجلس و سایر مسوولان ذیربط برای رفع مشکلات و توسعه این بخش در استان وجود داردوباید خراسان رضوی از این حیث به عنوان یک الگوی مهم برای سایر نقاط کشور مطرح شود. رییس اتاق صنایع و معادن ایران نیز گفت: تاسیس نهاد گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در راستای اهداف برنامه پنجم توسعه کشور از اقدامات بسیار موثر برای نیل به رویکرد تعامل است و با افزایش رویکرد تعاملی در زمامداری اقتصادی کشور و تعامل و گفتوگوی دولت و بخش خصوصی برای رشد و شکوفایی بخش اقتصاد، بدخواهان به اهداف خود نمیرسند. نهاوندیان افزود: باید صیانت از این فضای همدلی و تعامل دو سویه در اقتصاد کشور در دستور کار مسوولان و دستاندرکاران ذیربط قرار گیرد و رسانهها هم با فرهنگسازی در ایجاد این فضا نقش بسیار اساسی دارند.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به حضور بیش از ۹۰ درصدی سرمایهگذاری بخش خصوصی در صنعت و معدن این استان گفت: هم اکنون همه توان بخش خصوصی استان برای توسعه این بخش پای کار آمده است.
«محمود صلاحی» مهمترین مشکلات تولیدکنندگان این استان را حملونقل و واگن برای صادرات کالاهای خود عنوان کرد و خواستار افزایش توجه مسوولان و از جمله سرپرست وزارت صنایع و معادن نسبت به این معضل شد. وی با تاکید بر اینکه نامگذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: منظور از جهاد اقتصادی افزایش سه برابری تولید و صادرات است و باید با اهتمام همه فعالان این بخش به این مهم دست یابیم.
ارسال نظر