تاکید بر استفاده از ظرفیت خالی صنعت درخراسان رضوی
دنیای اقتصاد- خراسان رضوی- فاطمه رمارم: استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای مشورتی بخش خصوصی صنعت و معدن استان خواستار افزایش سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و افزودن نوبتهای کاری خط تولید این واحدها شد و افزود: باید حداکثر استفاده از ظرفیتهای خالی واحدهای تولیدی موجود انجام شود. محمود صلاحی داشتن کیفیت بالای تولید، مطابقت آن با آخرین برندهای دنیا، به روز بودن واحد تولیدی و در نظر گرفتن توانمندیهای فردی مدیر واحد تولیدی را جزو شرایط صدور مجوز برای واحدهای تولیدی جدید عنوان کرد.
وی همچنین بر افزایش ظرفیت شهرکهای صنعتی در سال ۹۰ تاکید کرد و افزود: شهرکهای صنعتی باید با تسهیلات بیشتری نسبت به واگذاری زمین به واحدهای تولیدی اقدام نمایند.
صلاحی خاطر نشان کرد: تمامی دستگاههای اجرایی استان موظف هستند تا حد امکان کالاهای مورد نیاز خود را از بخش صنایع تولیدی استان تامین و از خرید کالاهای خارجی اجتناب نمایند.
وی در خصوص صندوق توسعه ملی تصریح کرد: همه دستگاهها باید ۸ تا ۱۰ درصد ظرفیت این صندوق که سهم استان است را جذب کنند.
استاندار خراسان رضوی در خصوص برگزاری همایش صنعت و معدن که در ۸ تیرماه سال جاری برگزار می شود نیز گفت: این همایش باید نسبت به سال گذشته پربارتر و با کیفیت بیشتری برگزار شود که مسوولان مربوطه جهت رفع نقاط ضعف و نقایص آن در گذشته تلاش نمایند.
صلاحی ادامه داد: در کنار ارتقای تبلیغات کالاها در استان تولیدکنندگان استان نیز باید کیفیت کالاهای تولیدی خود را بالا ببرند.
وی بر استفاده از فرصتهای تبلیغاتی موجود در صدا و سیما و نیز امکانات سایر بخشها در سطح شهر تاکید کرد و گفت: ابعاد مختلف کالای تولیدی باید به اطلاع عموم مردم برسد تا مردم با آگاهی بهتر و بیشتری کالای مورد نیاز خود را انتخاب کنند.
دراین جلسه راضیه علیرضایی سرپرست سازمان صنایع و معادن خراسان رضوی نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان گفت: تعداد ۵۰۱ معدن دارای پروانه بهرهبرداری در استان وجود دارد که ۵/۲ میلیارد تن ذخایر معدنی کشف و ثبت شده و حدود ۹/۱۵میلیون تن ظرفیت اسمی استخراج سالانه از معادن در استان است. وی سرمایهگذاری در بخش معدن را ۱۷۴ میلیارد تومان عنوان کرد و بیان داشت: پنج هزار و ۵۳۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری با شش هزار و ۷۷۰ میلیارد تومان سرمایه در استان موجود است که ۱۷۳ هزار شغل مستقیم ایجاد کرده است.
علیرضایی خاطر نشان کرد: در سال ۸۹ با صدور ۵۱۸ پروانه بهره برداری، ۹ هزار و ۴۴۰ شغل جدید در استان به وجود آمده که با حجم سرمایهگذاری یکهزارو ۴۵۷ میلیارد تومان رتبه دوم کشوری را در بخش سرمایهگذاری دارا هستیم.
سرپرست سازمان صنایع و معادن خراسان رضوی حفظ روند رو به رشد سرمایهگذاری استان و استفاده از ظرفیتهای خالی صنایع در بحث توسعه اشتغال و توسعه صادرات، توجه به کشاورزی صنعتی، بهرهبرداری علمی و صنعتی از معادن و جذب سهم متناسب از توان شرکتهای سرمایهگذاری ملی را از رویکردهای این سازمان در سال جهاد اقتصادی عنوان کرد.
ارسال نظر