هزینه ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی برای مترو تبریز
دنیای اقتصاد - تبریز - سیما نیکرفتار: شهردار تبریز گفت: شهرداری در سه سال گذشته ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به این طرح تزریق کرده است. صادق نجفی در نشست مشترک با منتخبان پنجمین دوره شورای این شهر افزود: از ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تزریق شده به این طرح، حدود ۲ هزار میلیارد ریال صرف خط دوم شده است. وی با اشاره به اینکه خط دوم، از طولانیترین خطوط مترو در کشور است، گفت: تزریق مبالغ لازم به این طرح باعث شد روند تامین واگن و ایجاد زیرساختهای لازم با سرعت بیشتری پیگیری شود.
دنیای اقتصاد - تبریز - سیما نیکرفتار: شهردار تبریز گفت: شهرداری در سه سال گذشته ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به این طرح تزریق کرده است.صادق نجفی در نشست مشترک با منتخبان پنجمین دوره شورای این شهر افزود: از ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تزریق شده به این طرح، حدود ۲ هزار میلیارد ریال صرف خط دوم شده است. وی با اشاره به اینکه خط دوم، از طولانیترین خطوط مترو در کشور است، گفت: تزریق مبالغ لازم به این طرح باعث شد روند تامین واگن و ایجاد زیرساختهای لازم با سرعت بیشتری پیگیری شود. نجفی در ادامه گفت: با آغاز طرح مترو از سال ۸۲ تا ۹۲، دولت حدود ۶ هزار میلیارد ریال و شهرداری نیز حدود ۲۱۸۰ میلیارد ریال صرف طرح قطار شهری تبریز کرده است. وی با اشاره به مشکلات پیش روی خط یک مترو تبریز یادآوری کرد: چالشی که از همان دوران در این خط وجود داشت، عدم تملک واقعی در مسیر ایستگاهها بود که تکمیل و پیشرفت این طرح را در فازهای جدید با مشکلات اساسی مواجه کرد و طرح را از نظر زمان و هزینه به تعویق انداخت.
نجفی ادامه داد: اکنون قطار شهری تبریز با برخورداری از ۶۰واگن به نقطه تاثیرگذار مرکزی شهر رسیده و ساعت های فعالیت آن، طی برنامههای متناوب در حال افزایش است.شهردار یادآوری کرد: برای تکمیل خط اول مبلغی حدود ۸ هزار میلیارد ریال مدنظر قرار گرفته که حدود نیمی از آن، برای اجرای برنامههای تملک تزریق شده و در مورد بقیه نیز توانایی تزریق مالی وجود دارد. نجفی با اشاره به خرید حدود ۲ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای توسعه خط دوم افزود: ۵/ ۴ کیلومتر از عملیات عمرانی تونلهای خط دوم با تزریق ۵۰۰میلیارد ریال به اتمام رسیده و احداث ۶ ایستگاه آن به صورت همزمان و با فعالیت بیش از یک هزار کارگر فنی ادامه دارد. وی از اجرای خط سوم مترو به صورت فاینانس و BOT و خط چهارم به صورت تراموا خبر داد و گفت: خط چهارم، از اولین طرحهای تراموای شهری در کشور است که با همکاری یکی از شرکتهای خصوصی و وزارت دفاع به صورت ۴۰ درصد نقدی و ۶۰ درصد غیرنقدی پیشبینی شده و شرکت آلمانی مراحل فنی و مطالعاتی آن را تکمیل کرده است.
ارسال نظر