ناوگان حمل و نقل عمومی خوزستان نوسازی می شود
دنیای اقتصاد - اهواز: معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان گفت: ۹۰ درصد جابهجایی کالا و مسافر در استان از طریق جادهها انجام میشود. یوسف عابدینی درباره طرحهای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان در برنامه میانمدت اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: این طرحها در سه بخش نوسازی خودروهای سواری، ناوگان اتوبوس و ناوگان باری و کامیونها پیگیری میشود. وی افزود: در این طرحها قرار است ۶۵۰ دستگاه کامیون، ۱۰۰۰ دستگاه خودروی سواری و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس جایگزین ناوگان فرسوده شود.
دنیای اقتصاد - اهواز: معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان گفت: ۹۰ درصد جابهجایی کالا و مسافر در استان از طریق جادهها انجام میشود.یوسف عابدینی درباره طرحهای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان در برنامه میانمدت اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: این طرحها در سه بخش نوسازی خودروهای سواری، ناوگان اتوبوس و ناوگان باری و کامیونها پیگیری میشود. وی افزود: در این طرحها قرار است ۶۵۰ دستگاه کامیون، ۱۰۰۰ دستگاه خودروی سواری و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس جایگزین ناوگان فرسوده شود. وی اعلام کرد: میانگین عمر ناوگان اتوبوس و مینیبوس در استان ۱۷ سال و خودروهای سواری ۵/ ۹ سال است که این آمار بیانگر وضعیت نامناسب خوزستان در این زمینه است.وی خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم ۱۰۰۰ دستگاه خودروی سواری را جایگزین ناوگان سواری فرسوده کنیم، باید ۸۰درصد مبلغ خودروها در قالب تسهیلات به متقاضیان پرداخت شود.
عابدینی افزود: در قالب طرحهای نوسازی ناوگان حمل و نقل، بانکهای عامل تسهیلاتی را به متقاضیان برای خرید خودروهای سواری، اتوبوس و کامیون پرداخت میکنند. وی اظهار کرد: با توجه به اینکه سهم استان در طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل خودروهای سواری ۱۰۰۰ دستگاه خودرو است و حداقل قیمت هر یک از این خودروها ۲۰میلیون تومان است، افزود: برای اجرای این طرح در خوزستان و خریداری خودروها باید در قالب تسهیلات ۲۰۰ میلیارد ریال از سوی بانکهای عامل پرداخت شود. عابدینی اظهار کرد: همچنین برای نوسازی ناوگان اتوبوس که سهمیه استان ۲۰۰ دستگاه است، باید به میزان ۴۰۰ میلیارد ریال و برای نوسازی ناوگان باری فرسوده نیز ۱۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ارائه شود.
ارسال نظر