۳۴۵۰۰ پورت اینترنت آماده واگذاری است
برخورداری ۵۹۶ روستای همدان از اینترنت پرسرعت
دنیای اقتصاد، همدان، محبوبه یادگاری: مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان ضریب نفوذ اینترنت در استان را پایین دانست و گفت: ۳۴۵۰۰ پورت اینترنت در همدان آماده واگذاری است. قاسم نظریپویا افزود: شرکت مخابرات استان دو میلیون مشترک دارد که خدمات بسیار متنوعی به آنها ارائه میدهد. وی با اشاره به اینکه یکی از شاخصهای بسیار مهم توسعه هر جامعه توسعه شاخصهای مخابراتی است، افزود: ۷۵۱ هزار شماره تلفن نصب شده در استان وجود دارد که از این تعداد ۶۰۷ هزار تلفن مشغول بهکار بوده و ۱۴۴ هزار تلفن ثابت ظرفیت آزاد در استان آماده واگذاری است.
دنیای اقتصاد، همدان، محبوبه یادگاری: مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان ضریب نفوذ اینترنت در استان را پایین دانست و گفت: ۳۴۵۰۰ پورت اینترنت در همدان آماده واگذاری است.قاسم نظریپویا افزود: شرکت مخابرات استان دو میلیون مشترک دارد که خدمات بسیار متنوعی به آنها ارائه میدهد.وی با اشاره به اینکه یکی از شاخصهای بسیار مهم توسعه هر جامعه توسعه شاخصهای مخابراتی است، افزود: ۷۵۱ هزار شماره تلفن نصب شده در استان وجود دارد که از این تعداد ۶۰۷ هزار تلفن مشغول بهکار بوده و ۱۴۴ هزار تلفن ثابت ظرفیت آزاد در استان آماده واگذاری است.
نظری پویا با بیان اینکه میانگین ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان همدان ۵۳/ ۳۳ درصد است، اعلام کرد: ظرفیت بالای تلفن آزاد در استان وجود دارد ولی چون بخشی از جمعیت را روستاییان تشکیل میدهند، ضریب نفوذ پایین است.وی با بیان اینکه میانگین ضریب نفوذ تلفن ثابت شهر همدان ۵/ ۴۲ درصد است که از میانگین استانی بالاتر است، تصریح کرد: ۳۷۹۹ دستگاه تلفن همگانی در استان جانمایی شده تا شهروندان از آن استفاده کنند.مدیرعامل شرکت مخابرات همدان با بیان اینکه استان دارای ۱۰۸۳ روستا است، اظهار کرد: سال ۸۷ تمام روستاهای استان دارای تلفن خانگی شدند که از این نظر همدان دارای رتبه نخست است.
وی با اعلام اینکه ۱۱۱ هزار و ۸۰۰ پورت دیتا و ADSL در استان نصب شده است، گفت: از این تعداد ۷۷ هزار و ۳۰۰ پورت به مشترکان واگذار شده و ۳۴ هزار و ۵۰۰ پورت با ظرفیت آزاد برای واگذاری وجود دارد.مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با اعلام اینکه مصرف پیک پهنای باند در استان ۲/ ۳ گیگابایت بر ثانیه است، اظهار کرد: میانگین مصرف در کشور به ازای هر کاربر ۸ گیگابایت در ثانیه بوده که این رقم در استان همدان ۷/ ۸ گیگابایت در ثانیه است.
نظری پویا اعلام کرد: مدتی است به دنبال این هستیم تا موانعی را که سبب نارضایتی مشترکان اینترنت پرسرعت میشود برطرف کنیم که مشترکان دارای مشکل قطعی بالای اینترنت شناسایی شده و کارشناسان شرکت مخابرات با آنها تماس میگیرند تا برای بررسی و رفع مشکل اینترنت به منزل مشترک مراجعه کنند.
وی اظهار امیدواری کرد: یک تا دو ماه آینده تغییر محسوسی در این زمینه ایجاد شود و بتوانیم رضایت مشتریان را جلب کنیم.مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان ضریب نفوذ اینترنت در استان را پایین دانست و گفت: اگر بخواهیم مدعی باشیم به دنبال تحقق دولت الکترونیک هستیم باید به سمت استفاده از اینترنت برویم و برای این نیاز است تا از سرویسهای اینترنتی استفاده کنیم.
وی با اعلام اینکه ۵۰ درصد ظرفیت ایجاد شده اینترنت پرسرعت در روستاها استفاده نمیشود، اعلام کرد: ۵۹۶ روستای استان از اینترنت پرسرعت برخوردار است که از این تعداد ۲۸۵روستا از محل اعتبارات داخلی و بقیه از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تامین شدهاند. باقیمانده روستاها از طریق وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان سال دارای اینترنت پرسرعت میشوند.
ارسال نظر